Půjčka na splacení půjček a vyplacení dluhů (až 800 000 Kč?)

Dobrý den, potřebovala bych asi 800000 Kč, které bych použila na vyplacení dluhů a splacení půjček. Stejně jako všichni ostatní bych se ráda dostala z dluhové pasti, do které jsem se ne vlastní vinou dostala. A od té doby se to na mě jenom nabalovala a ne a ne se toho zbavit. Proto jsem si řekla, že už je třeba tomu udělat konec a rázně to vyřešit jednou pro vždy. Mám nějaké úvěry v bance a u Providentu. A nějaké další pohledávky, které se mi za poslední dva roky nastřádaly. Byla jsem půl roku bez práce, což mi způsobila veliké komplikace ve splácení a byla to ta poslední kapka, aby se to celé na mně zhroutilo. A i když se snažím to dohánět jak se dá, všichni chtějí zaplatit pokud možno hned. A při částce 800000 Kč to prostě není reálné, kde bych na co vzala peníze? Vždy, když někde zaplatím pár tisíc, ozve se někdo další. Že i on chce taky své splátky a nebo vyplatit celou půjčku najednou. A postupně to řešit nejde. Ráda bych to tedy dala na jednu hromádku a splácela v klidu. Abych to neměla rozházené po všech možných věřitelích. Chtěla bych si půjčit tak 800000 Kč (na to všechno dohromady) se splátkami kolem 4000 Kč až 5000 Kč tisíc. Až budu mít čistý záznam v registrech, tak bych zkusila úvěr v bance abych měla výhodnější podmínky a úrokovou sazbu. A splatila tedy dříve vám úplně všechno. Jsem zaměstnaná, to je snadno doložitelné. Mám hypotéku, ale případně mohu poskytnout nemovitost jako druhému věřiteli. Pokud by jste to akceptovali. Bohužel nemám finanční prostředky na nějaké platby a zálohy dopředu. Všechny peníze které dostanu z práce, tak ihned putují na umoření dluhů. Proto si nemůžu dovolit nikomu nic posílat za jeho služby/zprostředkování. Jen bez plateb. Nevím co sem všechno mám spát, takže na co jsem zapomněla, tak na to se mě doptejte přes danuska.hladikova@seznam.cz. Budu moc zavázána za každou reakci, i kdyby to nakonec nevyšlo. Zkuste mi prosím poslat cokoliv tam máte. Budu doufat, že splním vše co budete chtít a vy mě budete moct posoudit kladně. Velmi to spěchá, nezvládám splácet a jsem pozadu. Dana Hladíková, Středočeský kraj, ale beru celou ČR.

Jméno žadatele:

Dana Hladíková

Email žadatele:

danuska.hladikova@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

800000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Praha-východ

Datum vložení inzerátu: 28.5.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Kdo půjčí na směnku peníze (50000 Kč), ale poctivě bez poplatku

Poptávám nabídky od poctivých lidí, kteří by mohli půjčit na směnku 50000 Kč. Ovšem bez poplatku předem a kontroly registru. Svým nezodpovědným přístupem k finančním transakcím před několika lety jsem se dostal do finanč... .

Jméno:

Václav Šafář

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2014

Půjčka na vyplacení dluhů po bývalé přítelkyni - kdo půjčí na exekuci

Dobrý den, potřebuji půjčku, kterou bych využil na vyplacení dluhů po mé bývalé přítelkyni. V roce 2005 jsem ručil své bývalé přítelkyni na půjčku 65000 Kč. Ale peníze jsem nijak nevyužíval, všechno to bylo po přítelkyni... .

Jméno:

Jiří

Částka:

220000 Kč

Datum zveřejnění:

19.5.2014

Kdo půjčí na exekuci bez zástavy a registru? Poctivá soukromá osoba

[NE podvodníci] Dobrý den, jmenuji se Renáta Zapletalová, jsem z Karviné. Moje telefonní číslo je 607203153 a můj email kolkova69@seznam.cz. Můžete se mi ozvat kdy budete chtít. Žádám sem poptávku na 190000 Kč, které vyu... .

Jméno:

Renáta Zapletalová

Částka:

190 000 Kč

Datum zveřejnění:

15.5.2014

Nejsme v registru, rychlá nebankovní půjčka s kontrolou registru!

Prosím, nenašel by se někdo, kdo by mi půjčil 160000 Kč na 1 rok a 3 měsíce? Potřebuji na nový začátek, abych se dostala z dluhů a mohla začít od nuly. Mám možná drobnou výhodou oproti ostatní, že nejsem v registru a moh... .

Jméno:

Iva Nedvědová

Částka:

160000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace