Půjčka na Vánoce 20000 Kč - 50000 Kč maminka na MD

Dobrý den. Požádala bych Vás touto cestou o půjčku na Vánoce, abych mohla nakoupit nějaké dárky. Jsem maminka na MD od tří dětí, svého času na mateřské dovolené. Žiji sice v RD, ale nemohu jej dát do zástavy ani jím ručit, protože bydlím u své maminky. A jelikož se blíží vánoce, tak bych chtěla dětem udělat radost. Chtěla bych zaplatit mamince elektřinu, koupit uhlí a nové taky není levná záležitost. Proto mě zlákala Vaše nabídka, když jsem si přečetla, že půjčujete i maminkám na MD. Protože jsem se po něčem dívala už dřív, ale vždycky se pro maminky na MD nabízely jen velmi malé částky. Ale když vy jste psali, že by bylo možné dostat i více, tak bych ráda požádala o 20000 Kč - 50000 Kč. Můj příjem je 10800 Kč, tak to hned zkouším. A z toho mohu splácet 2000 Kč měsíčně. Peníze bych využila na Vánoce. Nemám představu o tom, jak by měl být vysoký úrok a kolik bych vám měla přeplatit. To předpokládám záleží na Vás. Doložitelný příjem mám jenom z MD, pokud by vám to stačilo. Ale nemám skoro žádné výdaje na bydlení a domácnost, protože jsem u maminky v domě. Tak bych určitě měla na splácení. Půjčky bych využila nejen na Vánoce, ale i na elektřinu, uhlí k topení, opravu auta a zuby. Pokud by jste daly 20000 Kč nebo 50000 Kč, tak podle toho bych to na to využila. To mám naplánované, kdyby mi byla schválena maximální částka. Rozhodně bez poplatků! Nenechám se podvést a ani se nechat přesměrovat na nějaké placené číslo. Pokud nepůjčíte, tak nepůjčíte, budu mít chudší Vánoce, ale Vaše nabídka zní skutečně velmi zajímavě, ak mě zaujala a chtěla bych se nechat posoudit. Doufám, že jsem na nic nezapomněla. Předem děkuji za vyřízení mé žádosti. Přeji hezký den a jsem s pozdravem Mydlářová. Kontaktovat mě můžete viz výše, co jsem vyplnila. Prosím, ihned!

Jméno žadatele:

Lucie Mydlářová

Email žadatele:

luckahrb@seznam.cz

Telefon žadatele:

607268284

Požadovaná částka:

20000 Kč - 50000 Kč

Kraj - Bydliště

Liberecký kraj

Město - Bydliště

Česká Lípa

Datum vložení inzerátu: 28.11.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Žádost o půjčku na vyplacení dluhů, půjček a exekucí

Dobrý den, jmenuji se Jiří Hampl a rád bych touto cestou požádal o půjčení finančních prostředků. Tyto peníze bych použil na vyrovnání svých závazků z nerozvážné minulosti. V současné době na mě jsou evidovány dvě exekuc... .

Jméno:

Jiří Hampl

Částka:

420 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.11.2013

Okradli mě, nemám peníze na nájem a jídlo a živobytí

Dobrý den, dostala jsem se do neočekávané situace a nemám peníze na živobytí. Okradli mě a přišla jsem o platební kartu k bankovnímu účtu, na kterém mám svoje veškeré peníze. A tím pádem nemám teď jak zaplatit nájem a jí... .

Jméno:

Hana Krupičková

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

22.11.2013

Rychlá vánoční půjčka bez poplatku, registru na cokoliv

Nabízím vám super Vánoční půjčku, v rámci které můžete žádat již od 30000 Kč a až do 1 000 000 Kč na cokoliv bez registru a bez poplatku. Pokud hledáte, jak bezpečně a efektivně získat finanční prostředky na nákup vánočn... .

Jméno:

Martina Konečná

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.11.2013

Půjčka ve zkušební době bez zástavy a poplatku ihned

Dobrý den, mám problém, který nevím jak řešit. Nastoupil jsem do nového zaměstnání, kde jsem prozatím ale jen ve zkušební době. Ale potřebuji se tam nějak dopravovat každý den a tak by se mi hodilo osobní auto, ale žádné... .

Jméno:

Jaroslav Šubrt

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

21.11.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace