Půjčka na vyplacení dluhů po bývalém přítelkyni

Dostal jsem se, díky bývalé přítelkyni, do exekucí. Je to začarovaný kruh, než neustále nestíhat splácet, opožďovat se se splátkami a nemít ani na běžné výdaje. A nezbývá mi nic, než to zkusit takhle. Stálý příjem samozřejmě mám (mohu doložit, měsíční příjem bez exekuce je kolem 18000 Kč) mohu splácet 5000 Kč. Potřebuji ovšem celkem 250 000 Kč. Kromě vyplacení exekuce bych ještě potřeboval peníze na další věci. Prvně bych potřeboval zaplatit za auto. A taky bych potřeboval na vybavení domácnosti. A pak na ty dluhy. Úroky akceptuji téměř jakékoli, jenom abych nebyl veden jako dlužník. Ručení majetek nemám, jedině auto, televize, pračka atd., běžné vybavení a to co má doma asi každý. Měsíčně bych si mohl dovolit do 5000 Kč, je to rozumně nastavená částka a skutečně bych si ji mohl dovolit. Vrátil bych vám to asi během 5 let. Ale záleží taky na úroku a kolik přeplatím. Jsem s dluhy už v exekuci, tak je mi celkem jedno, kolik budete chtít. S půjčkami mám nějakou zkušenost, takže nenaletím na podvody. Zprostředkovatelé ať mě prosím nekontaktují, chci jednat jen s případnými investory. Dluhy mi vznikly kvůli přítelkyni, se kterou už ale nejsem. Dál bych si už nic nepůjčoval a všechno bych dával jen na splácení vám. Moc to spěchá, prosím rychle. Děkuji Baumruk.

Jméno žadatele:

Petr Baumruk

Email žadatele:

mendarin@seznam.cz

Telefon žadatele:

605748336

Požadovaná částka:

250000 Kč

Kraj - Bydliště

Plzeňský kraj

Město - Bydliště

Plzeň

Datum vložení inzerátu: 23.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka pro nezaměstnané na nájem bez poplatku

Dobrý den. Nejen svoji vinnou jsem se dostal do velmi obtížné situace. Bydlel jsem v pronajaté nemovitosti, kde sousedé zahradili příjezdovou cestu. Vlastník s nimi vede už dvouletý soudní spor. Pořád mne utvrzoval, že s... .

Jméno:

Antonín Wellner

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

22.10.2013

Půjčka do výplaty z nového zaměstnání, změna zaměstnavatele

V srpnu tohoto roku jsem opustil své stávající zaměstnání, protože firma nebyla schopna vyplácet mzdy. tak jsem si začal hledat nové zaměstnání. Od října jsem ve zkušební době u nového zaměstnavatele. Prošel jsem školen... .

Jméno:

Richard Smělý

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

21.10.2013

Potřebuji rychle půjčit 40000 Kč bez registru, poplatku a ihned

Dobrý den, žádám a prosím půjčit 40 000 Kč. Po celý můj život jsem neměl žádné problémy s bankami. Silná krize, která nastala kolem roku 2008, mě dostala do problémů, do dluhů. Sám jsem se rozhodl, že prodám svůj byt a z... .

Jméno:

Ivan Grác

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

20.10.2013

Konsolidace dluhů z manželství do 500 000 Kč

Dobrý den, byla jsem vdaná, nyní jsem už rozvedená. A to je přesně to místo, kde začaly moje problémy. Z manželství jsem si odnesla dluhy, se kterými se teď musím sama prát. Potřebuji nutně půjčit 500000 Kč (půl milionu)... .

Jméno:

Irena Musilová

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

19.10.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace