Půjčka na zaplacení dluhů, splacení exekucí a sloučení

Naše půjčky a úvěry jsou vhodné pro klienty, kteří potřebují rychle zaplatit své dluhy a exekuce. případně kompletně oddlužit nebo sloučit své menší závazky do jednoho jediného. Naše podmínka pro úspěšné schválení půjčky je ručení. Pokud vám tento parametr nevyhovuje, vyberte si jiný produkt. Jako zástava vám poslouží rodinný dům, byt, chata nebo i pozemek. V případě bytu se může jednat i o družstevní podíl. Peníze lze následně využít na zaplacení exekuce, splacení dluhů... . Nejsme jako jiní, kteří své klienty omezují a diktují jim, k čemu lze prostředky využít. Nabízíme vám posouzení a zpracování žádosti zcela zdarma. Požádejte třeba online přes internet. O schválení vás informujeme nejpozději do 24 hodin. Zítra touto dobou již budete mít na 100% jasno. A budete na cestě k řešení vaší situace. Exekuce, dluhy a ostatní závazky již nebudou noční můrou. Ale budete zde konečně řešení a bude se na něm pracovat. U nás nám neplatíte poplatky ani zálohy předem. U žádného z žadatelů nikdy nenahlížíme do registrů. Můžeme vám při požádání do 500 000 Kč dát hotovost na ruku. Vyplacení již do 48 hodin. Stačí jen požádat. Bude následovat podpis smlouvy, který proběhne přímo v místě, kde bydlíte. Splátkový kalendář si můžete rozvrhnout až na 20 let. A samozřejmě i s možností vše předčasně doplatit. Bez sankcí. Ať již máte exekuci nebo dluhy - vyřešte je jednou pro vždy. Zvolte si naše produkty. Jsme poctiví. ne poplatky. A žádejte ihned, hned teď.

Jméno žadatele:

Renáta Skočková

Email žadatele:

neuvedeno

Telefon žadatele:

774273579

Požadovaná částka:

500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Ostrava

Datum vložení inzerátu: 5.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčky a hypotéky i pro problémové klienty

Řekněte stop finančním těžkostem. I vy máte nárok na soukromý život bez starostí. Bez exekutora, který je v mnoha případech jak štěnice. A nikdy nevíte dne, kdy vám zaklepe na dveře. Nabízíme vám nebankovní půjčky a hypo... .

Jméno:

Vlastimil Kudela

Částka:

200000000 Kč

Datum zveřejnění:

5.6.2013

Levná půjčka s nízkými splátkami a bez poplatku předem

Máme mnoho druhů a typů půjček. Jen si zde vybrat a ihned nás požádat. Pro živnostníky máme levné řešení, kdy mohou žádat až do 600 000 Kč. Pokud jste vedení v bankovním registru, tak u nás to nevadí. Nekontrolujeme a ne... .

Jméno:

Sedláček Petr

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

5.6.2013

Rychlá půjčka pro OSVČ, neproplacené faktury i ve ztrátě

Nabízíme velmi rychlou podnikatelskou půjčku, která je vhodná především pro OSVČ (živnostníky) a právnické osoby. Vše je sjednáváno s nebankovní společností. Banky nejsou zainteresovány, díky čemuž můžete mít i zápis v r... .

Jméno:

Zita Železná

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.6.2013

Nutně potřebuji půjčit 30000 Kč, velmi spěchá, potřebuji ihned

Velice nutně sháním půjčku 30 000 Kč. Mohu splácet kolem 3000 Kč měsíčně. Potřebovala bych jí nutně co nejdříve. Spěchá. Prosím o nabídky na e-mail nebo telefon, který jsem vyplnila v úvodu mé poptávky. Oproti penězům ne... .

Jméno:

neuvedeno

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

4.6.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace