Půjčka při exekuci, vyplacení dluhů a oddlužení

Možná jste se dostali do situace, kdy už nestíháte a nezvládáte splácet své závazky. Možná se jedná o bankovní závazky, normální kontokorenty, kreditní karty a bankovní úvěry. Ale je možné, že již jste sklouzly do nebankovních závazků. A my vám nabízíme řešení . Půjčka při exekuci. jedná o řešení na poslední chvíli, kdy je již na vás napsána exekuce a chystáte dražba vašeho majetku. Nebo se chystají strhávat určitou část vašich příjmů (plat, dávky, podpora důchod). My vám nabízíme, že za vás vše uhradíme. Zaplatíme veškeré závazky a všechny dluhy, které jsou psány na vaši osobu. Máme mnoho druhů půjček, které mohou být schváleny i při probíhající exekuci. Stačí si jen tady u nás jeden vybrat. A napsat nám vaše osobní informace, které požadujeme. Důležité je, abyste nebyly firmou. Pokud je vás status s.r.o. nebo a.s., tak vám bohužel nemůžeme pomoci. Naopak můžeme pomoci zaměstnancům, nezaměstnaným, maminkám na MD, invalidním důchodcům, starobním důchodcům a ostatním fyzickým osobám. Pokud patříte mezi některou ze zmíněných kategorií, tak si u nás můžete vybrat jednu z nabízených pomocí a poslat vyžadované informace. U nízkých a středních částek vás můžeme schválit, i když nemáte v držení žádnou nemovitost. Pokud se ovšem jedná o velmi vysoké částky (miliony korun), tak je již nutné, abyste ručili a vložili do zástavy váš dům nebo váš byt. Je již jedno, že je zadlužený. Poskytneme půjčku i při exekuci. vše za vás zaplatíme. Zastavíme exekutory, nedočkavé věřitele a všechny vymahače splátek. Opět bude moci vaše rodina v noci klidně spát. Jedinou překážkou je, že jste nás ještě nepožádali. Udělejte tak okamžitě. Ihned, ještě dnes, si vyberte nás. A pošlete nám online formulář přes internet. U nás není vyžadováno, abyste platili jakýkoliv poplatek předem. Díky internetu je odbourána možnost, že byste museli platit za drahá 900 čísla. Nabízíme všem žadatelům čestné jednání, poctivé podmínky a profesionální služby. Před-schválení lze provést již dle dat, které nám pošlete. Výsledek můžeme sdělit přes telefon ještě dnes, maximálně zítra dopoledne. Pracujeme pondělí - pátek. Využijte našich služeb. Dáme půjčku při exekuci. Vyplatíme dluhy. Oddlužíme nemovitosti. napište nám, že máte zájem o naše služby a my se podíváme na vaše údaje a sdělíme, co pro vás můžeme udělat.

Jméno žadatele:

Antonín Kočí

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

912345593

Požadovaná částka:

10 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Pardubický kraj

Město - Bydliště

Pardubice

Datum vložení inzerátu: 27.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuji peníze ihned v hotovosti na ruku

Dobrý den, potřebuji peníze ihned bez čekání, zbytečného prodlužování a ověřování. Má situace skutečně velmi, ale velmi spěchá. Vše bych úplně v nejlepším případě vyřídila ještě dnes, nebo přes víkend. Maximální možné da... .

Jméno:

Křečková

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Půjčka 150 000 Kč na zaplacení dluhů.

Vzhledem k nedávné ztrátě zaměstnání jsem se dostala do dluhové pasti. Mé dluhy se začaly kupit a jedinou cestou jak je splácet si opětovně půjčovat. Potřebuji se z ní dostat. A to získáním půjčky od soukromé osoby ve vý... .

Jméno:

Pavla Bílá

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Chci půjčku 300000 Kč

Dobrý den, chci půjčku ve výši 300000 Kč od nebankovního poskytovatele. Ne od banky, protože jsem zapsaná v bankovním registru. I když to celé nebylo způsobeno mojí vinou. Jsem zaměstnanec se smlouvou na dobu neurčitou, ... .

Jméno:

Zdeňka

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

26.4.2013

Půjčka 500000 Kč s nízkou měsíční splátkou

Dobrý den, kdo mi půjčí větší částku peněz bez zbytečných průtahů. A nesplnitelných podmínek? Jsme ochotni vám podepsat klidně i směnku nebo úvěrovou smlouvu u notáře. Potřebovaly bychom tak okolo 500000 Kč a to co nejdř... .

Jméno:

Alena Kotrncová

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

26.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace