Půjčka pro brigádníky, 10 až 20 000 Kč bez příjmu a registru

Poptávám nabídky půjček pro brigádníky, kteří nemohou doložit svůj příjem ze zaměstnání. Potřebuji 10 000 Kč až 20 000 Kč. Ale nejsem si jistá, jestli mi v této inzerci půjček pomůžete. Bohužel moje situace je taková, že nemohu sehnat stálou práci na dobu neurčitou. A momentálně pracuji jen jako brigádník na poště. A k tomu mám alimenty na dvě starší děti. Mám sice přítele, který je OSVČ, ale je v insolvenci. Díky které vyřešil své nevýhodné půjčky od Home Creditu a podobně, když začínal. A já jsem díky ex manželovi v registru. Takže upřímně není jednoduché sehnat pomoc. A na těchto stránkách jsem již viděla nějaké inzeráty od soukromníků, ale pro lidi s brigádou mi nabídnou pouze 1000 Kč. S tím, že je to bez registru a bez doložení příjmu. Tento měsíc jsem právě na úřadu práce, protože v tomto měsíci se nesmím vybírat na poště dovolené. A pro mě není práce, až zase od ledna mohu nastoupit. A opět to nebude jako zaměstnání, ale opět to bude jen brigáda. Takže ani poté opět na žádnou nebankovní půjčku nedosáhnu. Potřebovala by jsem 10 - 20 000 Kč. Vyskytl se momentálně problém, že příteli zaplatili fakturu o 10 000 Kč méně než měli. Tudíž chybějící peníze na tento měsíc jsem chtěla vyřešit půjčkou, než se to vrátí zpět do normálních kolejí. Bohužel, ale jak jsem již uvedla, samozřejmě i když za normálních okolností bych to neudělala, tak jsem prostě uvěřila. Vše bylo opravdu věrohodné, ovšem realita byla jiná. Jsem teď v situaci, kdy mi chybí alespoň 20 000 Kč. Aby jsme vůbec mohli zaplatit, co je měsíčně třeba. Jednak je tam nezaplacená faktura, do toho jsem zaplatila poplatek a navíc tento měsíc nemám příjem z brigády. Tak se to špatně sešlo. A musíme platit měsíční výdaje, ať už nájem, škola, školka, jídlo a podobně. Prostě nikomu bych tuto situaci nepřála. Nevím vůbec už na koho se obrátit. Bojím se, ale zároveň mi stejně nezbývá než hledat dál. A věřit, že se najde nějaký slušný člověk. Který by mi půjčil 10 až 20 tisíc korun. Nevyžadoval doložení příjmu a nekontroloval registry. Každopádně nabídky, které jsem prozatím našla v této inzerci pro mě nejsou řešením. Bez registru a bez příjmu vám dají maximálně tisíc korun. Já by jsem potřebovala alespoň těch dvacet tisíc. A to ještě k tomu mám jenom brigádu. A vymýšlet si zaměstnání, lhát a chovat se jako ten, co mě okradl, nechci. Tak i tak velmi děkuji, že jste si tuto poptávku přečetli. Neměla jsem se už kam jinam obrátit. Banky už dávno nepřipadají v úvahu. Nebankovní společnosti mě neschválí. A soukromníci, na které jsem narazila, tak mi nabídnou příliš málo. Tak jsem se alespoň vypsala zde. Děkuji a přeji hezký den, Marta Nová. Jsem z Prahy a nemám auto, aby jsem mohla za Vámi někam přijet. Když tak budete muset do Prahy. Moc se omlouvám.

Jméno žadatele:

Marta Nová

Email žadatele:

marta.n68@gmail.com

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

20 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 8

Datum vložení inzerátu: 11.1.2017

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Konsolidace malých půjček 50 000 Kč s malou splátkou

Dobrý den. Dostal jsem se na chvíli do obtížných situací, které jsem musel vyřešit menšími půjčkami, vcelku jde o 20000 Kč. Vzhledem k tomu, že tyto dluhy začínají být po splatnosti a banky se mi neozvaly na uvedené kont... .

Jméno:

P. B.

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

22.12.2016

Kdo půjčí OSVČ na Konsolidaci nebo snížení splátek

Hledám někoho, kdo půjčí i pro OSVČ peníze. Situace se má tak, že jsem měla více než čtvrt roku problémy s příjmem, kdy jsem více prodělávala než vydělávala. Tím jsem se dostala do finančního skluzu a momentálně by jsem ... .

Jméno:

Pavlína Vladyková

Částka:

800000 Kč

Datum zveřejnění:

29.11.2016

Půjčte konsolidaci zaměstnanci ze státního sektoru 250 - 300 000 Kč

Dobrý den, podávám tento inzerát více-méně anonymně z pochopitelných důvodů. Pokud mě ovšem kontaktujte na uvedené adrese, tak vám ráda sdělím všechny osobní informace. Mám závazky (dluhy, půjčky), které pravidelně splác... .

Jméno:

Neuvedeno

Částka:

250000 - 300000

Datum zveřejnění:

21.11.2016

Koupíme váš dům, byt A umožníme vám bydlet bydlet v pronájmu

Dostali jste se do dluhů a je již zcela jisté, že o vaši nemovitost přijdete? A to buď v exekuci v nedobrovolné dražbě nebo v insolvenci? Nenechte si váš dům či byt vzít. Neprodleně nás kontaktujte! Okamžitě vykoupíme vá... .

Jméno:

Ing. Michal Zapletal

Částka:

neomezeně

Datum zveřejnění:

9.11.2016

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace