Půjčka pro důchodce do 75 let i více

Nabízíme vám půjčku pro důchodce, do 75 let i více. Můžete u nás získat peníze v rozmezí od 20000 Kč až do 1000000 Kč (od dvacet tisíc až po milion korun). Schvalování a posouzení provádíme bez kontrolování registrů. Není nutná zástava vaší nemovitosti. zcela bez ručení rodinným domem nebo bytem. Pokud si u nás vyberete některé z řešení do 200 000 Kč, tak ani nemusíte prokazovat svůj čistý příjem. Není nutno dokládat potvrzení. Ideální řešení pro starobní důchodce (do i nad 75 let) a invalidní důchodce. Nabízíme výhodnou úrokovou sazbu, ať již si vyberete kterékoliv naše řešení a v kterékoliv finanční hladině. Vždy jsme jedni z nejlevnějších na nebankovním trhu. Přeplácíte minimum. Získáváte maximum. Dobu splatnosti si určíte velikostí splátek, lze nastavit až na dlouhých 10 let (120 splátek!). Vždy jednáme velmi seriózně a profesionálně. Každému žadateli nabízíme poctivé jednání. Žádné telefonování na 900 ani vybírání peněz předem. Individuální přístup, každou žádost posuzujeme odděleně. A nabízíme i podmínky šité vám na míru. Pokud jste starobní nebo invalidní důchodce, požádejte ihned o naši půjčku pro důchodce. Pošlete nám vaše konkrétní údaje ke konkrétní nabídce a my vám bezplatně vystavíme návrh. Za posouzení a navržení řešení u nás neplatíte. Je zdarma a je nezávazné.

Jméno žadatele:

Jiří Novotný

Email žadatele:

konzultant.uvery@gmail.com

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

200 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 2

Datum vložení inzerátu: 30.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka do 48 hodin, do 2 dnů, do druhého dne

Nabízíme vám nebankovní způsob, jak si přijít do dvou dnů až na půl milionu korun (500 000 Kč). Pokud potřebujete rychlou hotovost nebo zaplatit své závazky, tak si můžete vybrat u nás. Stejně tak máme v nabídce několik ... .

Jméno:

Renáta Skočková

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.4.2013

Půjčka 300000 Kč bez registru a bez zástavy

Můžeme vám ihned poskytnout až sta tisíce korun. Pro podnikatele máme v nabídce řešení až do 300 000 Kč. Pro zaměstnance nebo i důchodce je připraveno 100 000 Kč. U nás si z nepřeberného množství možností, o co zde můžet... .

Jméno:

N. Burianová

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

30.4.2013

Oddlužení fyzické osoby Praha, Brno, Jihlava, OSVČ

Nabízíme oddlužení fyzické osoby z Prahy, Brna, Ostravy, Jihlavy...zkrátka z každého města české republiky. Osobní bankrot může být často velmi problémové. Proto je vždy nutno k oddlužení přizvat osoby, které se v tomto ... .

Jméno:

Zuzana Machová

Částka:

2 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Express Cash půjčka a exekuce, ne podvod

Máme v nabídce novinku. Express cash půjčku i s drobnou exekucí. Není to podvod. Naše rychlé nebankovní řešení se skrývá v několika produktech, ze kterých si můžete níže vybrat. Jedná se vždy o nebankovní typy. U Express... .

Jméno:

Markéta Ilchmannová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace