Půjčka pro nezaměstnané do150000 - Ještě dnes

Dobrý den, jsme nebankovní společnost, která se zabývá poskytováním půjček. Jako nebankovní subjekt nabízíme několik výhod, které vám bankovní společnosti neposkytnou. První a výraznou výhodou (narozdíl od bank) je, že nekontrolujeme registr. Můžete mít tedy zápis a finance vám poskytneme. Stejně tak ani nepožadujeme potvrzení od vašeho zaměstnavatele o výši vašich měsíčních příjmů - tato půjčka je tedy vhodná i pro nezaměstnané, ženy na mateřské dovolené či důchodce. Zároveň se váš případný zaměstnavatel nedozví o půjčce a vše je skryté ve vašem soukromí. Peníze je možno použít na cokoliv. Pokud máte exekuci, lze je našimi financemi vyplatit a tak získat váš majetek zpět. Zároveň se můžete vyplatit z nevýhodných úvěrů, spotřebitelských úvěrů a půjček. Nabízí rychlé a seriózní jednání. Pro poskytnutí je potřeba naprosté minimum dokladů. PODMÍNKA: Pro poskytnutí pěněz je nutno ručit vaší nemovitostí - případně nemovitostí třetí osoby.

Jméno žadatele:

Jiří Bittman

Email žadatele:

info@esofin.cz

Telefon žadatele:

733390338

Požadovaná částka:

150 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Blansko

Datum vložení inzerátu: 11.9.2012

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlé půjčky na zástavu do 24 hodin až 500 000 Kč

Nabízíme rychlé půjčky se zástavou vhodné nemovitosti popř. dr. bytu všem klientům, kteří potřebují rychle hotovost a nemohou nebo nechtějí prokazovat své příjmy. Nevybíráme žádné vstupní poplatky. Nenahlížíme do regis... .

Jméno:

Renáta Skočková

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

11.9.2012

Půjčky Plzeň ihned na ruku v hotovosti

Dobrý den, kdo mi může poradit, jak najít někoho z Plzně? Potřebuji někoho, kdo peníze vyplácí přímo na ruku, bez nějakého ověřování a schvalování. Někdo, s kým si jednoduše domluvím schůzku a tam vše vyřešíme a on mi i ... .

Jméno:

Alena Ivánková

Částka:

80 000 Kč

Datum zveřejnění:

21.3.2013

Půjčka při špatné finanční situaci

Pozor! Máte špatnou kreditní situaci? Potřebujete peníze na zaplacení účtů? Potřebujete založit novou firmu? Máte nedokončený projekt po ruce kvůli špatnému financování? Potřebujete peníze investovat do nějaké obl... .

Jméno:

Abdul-Hassan Kazim

Částka:

100000000 Kč

Datum zveřejnění:

11.9.2012

Úvěr od soukromé osoby až do 10 000 000 Kč

Jmenuji se Abdul-Hassan Kazim (pocházím ze zahraničí), nabízím soukromé peníze - od soukromého věřitele. Nabízím úvěry s úrokovou sazbou 3% a to až do maximální výše 10 000 000 Kč. Zajistím 100% financování projektu, jso... .

Jméno:

Abdul-Hassan Kazim

Částka:

100000000 Kč

Datum zveřejnění:

11.9.2012

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace