Půjčka, rozvod, potřebuji půjčit peníze ihned bez poplatku

Dobrý den, díky nepříjemné životní situaci (rozvod) jsem se dostala do problému. Musím do konce měsíce zaplatit výše uvedenou částku (15000 Kč). Jinak přijdu i s dětmi o bydlení. Spoustu let pomáhám nemocným a teď bych potřebovala pomoc sama. Nerozvádím se z nudy, ale proto, že už jsem nechtěla žít s člověkem, který má rád kamarády a pivo víc, nežli svoji rodinu. Za této situace se značně změnily moje finanční možnosti a nyní si nemohu jednorázově dovolit zaplatit nájem. Rozvod je celkově nákladnější, všechno se mění, nemám ale kam s dětmi jít. Z důvodu mé situace si nemohu zažádat o bankovní půjčku. Zástavu nemám, protože jsme vždy bydleli v podnájmu. Zálohy a poplatky neplatím. Nevím, co by jste chtěli, abych vám podepsala, ale jsem v takové situaci, že přistoupím na každou rozumnou nabídku. Úrok si můžete navrhnout sami, já nemám totiž představu, jak se momentálně pohybují. Pomůže mi někdo při rozvodu? Prosím moc o rychlé reakce, ať mohu vyřešit naši situaci. Děkuji za pochopení. Marie Nýčová, 724898950, nycovy@seznam.cz, Trutnov

Jméno žadatele:

Marie Nýčová

Email žadatele:

nycovy@seznam.cz

Telefon žadatele:

724898950

Požadovaná částka:

15000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Trutnov

Datum vložení inzerátu: 16.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka do druhého dne na účtu bez poplatku a registru

Dobrý den, potřebuji okamžitě peníze a nemám žádný čas čekat. Momentálně sháním 50000 Kč. Už jsem zkoušel všechno možné, od žádosti u bank (kde nemám šanci) až po všechny možné nebankovní společnosti. Cetelem, Home Credi... .

Jméno:

Josef Kraus

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

10.10.2013

Potřebuji výmaz z registru dlužníků a půjčku 250000 Kč

Dobrý den, nabral jsem si nějaké půjčky a udělal jsem si spoustu vysokých dluhů. Následně jsem to nebyl schopný splácet a vedlo to až do registru. Ale já jsem pořád nebyl schopen to všechno v termínu platit, protože toho... .

Jméno:

Otakar Kohn

Částka:

250000 Kč

Datum zveřejnění:

13.10.2013

Půjčka 500000 Kč bez ručení ihned a bez poplatku

Kontaktní informace byly na žádost vymazány. Vyberte si výše prosím jiný inzerát. Případně do inzerce vložte svoji vlastní poptávku o 500 000 Kč bez ručení a poplatku. Děkujeme za pochopení. Dobrý den, mám zájem o... .

Jméno:

smazáno

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

13.10.2013

Půjčka 50 000 Kč férové a rychlé jednání, potřebuji peníze okamžitě

Dobrý den, potřebovala bych okamžitě půjčit peníze. Jde mi o částku 50 000 Kč. Jsem zaměstnána déle než tři měsíce, nejsem ve zkušební době, tu mám už za sebou a mám pravidelný příjem. Na všechno jsem vám schopná sehnat ... .

Jméno:

Gabriela Křižáková

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

8.10.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace