Půjčka s Malým Úrokem - Půjčka s Nejnižším Úrokem

Jmenuji se bc. Eva Utmanová a pracuji jako zástupkyně u dvou nebankovních společností. Jedna nabízí půjčky s malým úrokem do 20 000 Kč. Druhá se naopak soustřeďuje na vyšší částky až do 80 000 Kč a jsou poskytovány s nejnižším úrokem na finančním trhu. Ani jedna nekontroluje registr (příp. Solus). Podmínky se ale mírně liší. U prvního druhu do 20 000 Kč se nekontroluje, kolik berete měsíčně. Je to jedno. Stejně se neručí majetkem ani nejsou stanoveny jiné podmínky. Jednoduše se sejdeme (vy musíte mít dva platné osobní doklady) a podepíšeme směnku. Peníze jsou v hotovosti vaše. Schůzku je si možno domluvit ve všech krajských městech (zdarma). Peníze jsou poté spláceny buď jednorázově, nebo v maximálně 6 měsících. Sankce ani penále při nesplácení nejsou na směnce nijak upraveny. Dle zákona se výše dlužné částky může zvýšit při nesplácení o 6%. Takže pokud nebudete například jeden rok splácet, tak se vypůjčených 10 000 Kč zvýší na 10 600 Kč. Jiné peněžní penále zde nejsou. Ovšem velmi důrazně doporučuji splácet poctivě. Dokud nemáte splacenu jednu půjčku, nepůjčíme vám další peníze. Libí se vám tato půjčka s nízkým úrok? Klikněte na jeden zde nabízených druhů a vyplňte online formulář. Druhým typem je možnost získat peníze až do 80 000 Kč. Zde je podmínkou doložení výpisu z bankovních účtů, které vlastníte. Musí zde být vidět všechny vaše příjmy. Je již jedno, zda-li pobíráte podporu v nezaměstnanosti, plat nebo mateřskou. Zde se neručí směnkou, ale je podepisována smlouva o poskytnutí nebankovního úvěru. Jednotlivé podmínky si projdeme osobně. I zde jsou nutné dva osobní doklady. Prosím - zkontrolujte si jejich platnost! Již několikrát se mi stalo, že žadatelé měli prošlou občanku a schůzku jsme museli opakovat po vyřízení nové. Pokud vám má nabídka vyhovuje, tak vyberte druh, pošlete mi kontakt přes formulář a domluvíme se osobně. Děkuji, bc. Eva Utmanová

Jméno žadatele:

bc. Eva Utmanová

Email žadatele:

zvol zde půjčku

Telefon žadatele:

zvol zde půjčku

Požadovaná částka:

80 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Beroun

Datum vložení inzerátu: 23.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka od Soukromé Osoby bez Podvodu

Nabízím vám půjčku od minimální částky 1000 Kč až do 150 000 Kč. Bez podvodů. Jsem soukromá osoba, která nabízí své vlastní peníze. Nestojí mezi námi ani za mnou žádná nebankovní společnost. S mými klienty vždy jednám os... .

Jméno:

Radim Hájek

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

23.2.2013

Půjčka na Vyplacení Exekuce Bez Zástavy

Jste v dluzích a dostali jste se až do fáze, kdy je na vás uvalena exekuce? V tom případě vám mohu pomoci s vyplacením všeho, co bylo zabaveno exekutorem. Nečekejte, až bude vše co máte rádi a je důležité pro vaši rodinu... .

Jméno:

ing. Sandra Peak

Částka:

neomezeně

Datum zveřejnění:

23.2.2013

Společné Oddlužení Manželů Dvě Děti

Zdravím vás, jsem zástupcem nebankovní společnosti, která nabízí společné oddlužení manželů a rodin i s dětmi. Dvě děti nebo více nejsou překážkou, vaše příjmy nejsou rozpočítávány na počet lidí žijících ve společné domá... .

Jméno:

Kamil Járek

Částka:

neomezeně

Datum zveřejnění:

23.2.2013

100% schválení Vaší půjčky - bez poplatku, vyplatíme i Vaše exekuce, oddlužíme nemovitosti.

... Nejlepší půjčky , Rychlé vyřízení , žádné poplatky předem. Půjčku u nás dostanete na cokoliv budete potřebovat. Nevadí , že jste v registrech , půjčíme i začínajícím podnikatelům a lidem s hůře prokazatelným příjmem... .

Jméno:

Poctivé půjčky PK

Částka:

01 Kč

Datum zveřejnění:

21.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace