Půjčka s Ručením Autem - Nemovitostí - s Registrem

Dobrý den, jsem majitelem autobazaru a autoservisu. Mám nějaké peníze navíc a tak jsem se rozhodl, že je nabídnu veřejně k půjčení (samozřejmě s nějakým úrokem). Nabízím tak půjčku s ručením autem. Minimální částka je 20 000 Kč, u nižších částek by se mi to ani nevyplatilo. Nejvyšší možná částka je jeden milion korun (1 000 000 Kč). protože mi zamítli přístup k registru dlužníků a Solusu, tak jej nekontroluji a půjčuji lidem bez rozdílu na jejich zápisu. Pro získání peněžní hotovosti musíte ručit svým autem. vybral jsem si právě tuto zástavu, protože se v tomto oboru pohybuji po celý život a autům rozumím. Je celkem jedno o jaké auto se jedná a jak je staré. jedinou podmínkou je, aby mělo minimálně takovou cenu, kolik si chcete půjčit. Cenu auta dokáži na základě svých zkušeností sám posoudit, takže nemusíme platit žádného drahého odborníka a navyšovat tak o tyto poplatky vaši celkovou cenu půjčky. Vyberte si zde vedle typ, klikněte na něj a pak mi pošlete online formulář. Pracuji 7 dní v týdnu, 16 hodin denně. Takže není problém se se mnou domluvit i o víkendu, svátcích, Štědrém dnu, Silvestru... . Jsem k dispozici po celý rok. Pokud vlastníte automobil, mám pro vás nachystáno 20 000 Kč - 1 000 000 Kč. Stačí jen napsat.

Jméno žadatele:

bc. Pavel Frýd

Email žadatele:

klikni na typ

Telefon žadatele:

klikni na typ

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Šumperk

Datum vložení inzerátu: 31.1.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Dům na Splátky - Prodám, Koupím, Formou na Splátky

Dobrý den, jsem zástupce akciové společnosti, která poskytuje nebankovní úvěry v oblasti bydlení a domů na splátky. Je jedno, jestli koupíte, prodáte nebo zaplatíte formou splátek. Naše finance pocházejí ze soukromých zd... .

Jméno:

Domy na splátky a.s.

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Úvěr na Bydlení - Půjčky na Podnájem a Koupi Bydlení

Zdravíme Vás. Jsme soukromá akciová společnost, která na nebankovním trhu poskytuje veškeré finanční služby, které jinak zajišťují banky. Dokážeme vám nabídnout všechny služby, které běžně poskytují bankovní společnosti ... .

Jméno:

Bydlení a.s.

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Půjčím Vlastní Peníze - Ihned Ještě Dnes na Účet

Jsem podnikatel, který má v současnosti peníze navíc - půjčím vlastní peníze. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl je poskytnout k půjčení zájemcům na internetu. Nejsem zapojený v žádné společnosti, která poskytuje nebankovní... .

Jméno:

ing. Pavel Haberák

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Půjčky do 50 tisíc, 100 tisíc, 200 tisíc, 300 tisíc, 500 tisíc

Dobrý den, jako obchodní zástupce naší společnosti vám nabízím peníze v několika kategoriích. U každého rozmezí jsou jasně stanoveny podmínky, dle kterých se můžete velmi jednoduše orientovat. U nejnižší možné částky, 50... .

Jméno:

Půjčky do tisíc

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace