Půjčka v insolvenci - vyplaceni exekuce a dluhů

Nabízíme půjčku v insolvenci, která vás může zbavit exekucí, zadluženosti a dluhů. Poskytujeme ji se splatností až na 25 let. Tento produkt, stejně jako ostatní naše zde nabízené produkty, je určen pro běžné občany, podnikatele i firmy. pokut máte exekuci nebo nevýhodnou půjčku, vyberte si ji zde a pošlete nám žádost. Pokud potřebujete peníze do výplaty, vyberte a žádejte ihned. Stejně postupujte, pokud potřebujete peníze na nákup zboží, refinancování nebo jiný typ. V insolvenci má specifická kritéria schválení. Není zde ověřován registr. A není ani požadováno potvrzení o bez-dlužnosti. Vyplaťte všechny své závazky a splácejte pouze jeden. Podmínky si můžete nastavit tak, aby nebyl ovlivněn chod vaší domácnosti. Individuálně si zvolíte měsíční splátku a i rozložení. To lze až na 25 let. Hravě tak pokryjete exekuci na dům v hodnotě několika milionů. Stejně tak si můžete v této finanční rovině pořídit výhodně bydlení a ani nemusíte splňovat tvrdé bankovní podmínky. Pomůžeme s nákupem nemovitosti z nabídek dražitelů. Zajistíme veškerý právní a poradenský servis. včetně následného financování. Nepožadujeme po klientech placení dopředu a ani volání na 900. Můžete nám vaše osobní údaje a poslat přes internet u každé konkrétní nabídky. Pomůžeme vám i v případě, že již hrozí dražba vašeho majetku. Nebojte se nás kontaktovat. Svoji situaci musíte řešit řešit hned a včas. Žádné další otálení a čekání, jak to dopadne. Pokud se k tomu nepřičiníte, tak to dopadne špatně. Velmi špatně. za dobu působení na českém trhu jsme již viděli mnoho lidí, kteří ignorovali svoji situaci a dopadli velmi finančně velmi špatně. Pokud si u nás vyberete, pomůžeme vám vše řešit. Zastavíme kupení se dalších a dalších úroků na vaši osobu. Zastavíme exekutory, vymahače a neúprosné věřitele. Veškeré naše služby jsou bez poplatku předem. Stačí si jen vybrat a začít na tom s námi pracovat.

Jméno žadatele:

Antonín Kočí

Email žadatele:

Telefon žadatele:

Požadovaná částka:

10 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Kolín

Datum vložení inzerátu: 19.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Vyplacení exekuce na nemovitosti, oddlužení

Nabízíme vám možnost rychle půjčit peníze a vyplacení exekuce na nemovitosti. U nás budete s jistotou schváleni a poskytneme vám půjčku na cokoliv. Rychle, bez poplatků předem a vůbec nám nevadí, že jste vedeni v registr... .

Jméno:

Petra Kolková

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Půjčky se zástavou nemovitosti, dům, byt, inzerce

Dobrý den, vkládáme jako inzerci nabídku půjček, které jsou poskytovány oproti zajištění rodinným domem, bytem v osobním vlastnictví, chatou, komerčním objektem. V oboru působíme již po mnoho let a poskytujeme kompletní ... .

Jméno:

Milan Karička

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Půjčka 1500 Kč ihned na ruku v hotovosti

Dobrý den, potřebuji půjčit ihned, ještě dnes, na ruku 1500 Kč v hotovosti. Krátkodobě na jeden týden. Následně vše vrátím jedním splacením. Nabízím takový úrok, že vám následně dám 2000 Kč. prosím, abyste mi okamžitě za... .

Jméno:

Roman Preisner

Částka:

1500 Kč

Datum zveřejnění:

19.4.2013

Půjčky Ostravu, okolí a Moravskoslezský kraj

Nabízíme všem žadatelům půjčky a úvěry zejména pro Ostravu a okolí. Všeobecně Moravskoslezský kraj. Ale nebráníme se realizovat případy a žádosti přicházející z jiných koutů ČR. Nabízíme částky až do 500 000 Kč. Dokážeme... .

Jméno:

Půjčky pro Ostravu

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

18.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace