Půjčka7 - Spoludlužník se zaručí - Nemáte majetek k ručení

Řešíme finanční půjčky půjčky klientům, kteří byli odmítnuti u bank a jiných nebankovních společností. V první řadě nekontrolujeme registr - ani u spoludlužníka. Ani u vás, ani u spoludlužníka. Stejně tak nemusíte vlastnit žádný majetek. Toto břemeno můžete přenést na vaše kamaráda, přítele nebo rodinné přátele. Stačí aby se za vás zaručil svým podpisem. Musí mít majetek v minimální výši 85% vámi požadované částky. Může se jednat o auto, byt, chatu, dům nebo jinou komerční, či nekomerční nemovitost (i pozemek). Požadujeme, aby jste jak vy, tak i spoludlužník, byli starší 18 let. Oba dva musíte být občany ČR. Pokud se jedná o automobil, musí být registrován v ČR a i se zde nacházet. Pokud se budete zaručovat budovou, nemusí se nacházet jen České republice, ale uznáme vám její polohu kdekoliv v Evropské unii. Tato zástava se nejen podepisuje, ale i zapisuje do katastru. I když se to může zdát jako složitá operace, vy s byrokracií nemusíte vůbec přijít do styku. Máme zkušený tým odborníků, kteří se postarají o veškeré papírování ohledně půjčky za vás. Maximální poskytovaný obnos je 650 000 Kč a jakákoliv nižší částka. Bez registru, se spoludlužníkem a bez dokládání příjmů. Neplatí se žádné poplatky (zprostředkovatelské, schvalovací, za poskytnutí aj.). Nepožadujeme, abyste utráceli za kontaktování nás. Klikněte zde na typ půjčky, který vám vyhovuje. Odešlete formulář a my vás kontaktuje. Pokaždé budeme kontaktovat my vás. Žádné účty za telefon, žádné čísla 900. Vaše budoucnost je ve vašich rukách. Čím dříve začnete s výběrem, tím dříve budete mít peníze.

Jméno žadatele:

Půjčka7

Email žadatele:

vyber zde

Telefon žadatele:

vyber zde

Požadovaná částka:

650 000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Děčín

Datum vložení inzerátu: 10.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčky pro vás šité na míru

Nebankovní půjčky pro zaměstnance a důchodce do 100.000 Kč, pro podnikatele do 300.000 Kč. Pro klienty se záznamy v registrech dlužníků, ke kterým se banky obrátily zády. Neplatíte poplatek ani splátku předem, ned... .

Jméno:

Naďa Burianová

Částka:

Kč 300000

Datum zveřejnění:

9.2.2013

Klik Půjčka - 10 000 Kč, 15 000 Kč, 100 000 kč, 150 000 Kč

Klik půjčka o naší společnosti dává přístup k penězům pro všechny žadatele, kteří se svojí žádostí neuspěli u banky. Na rozdíl od ní nemáme přístup k registru, takže jej ani neověřujeme. velikou výhodou je, pokud máte za... .

Jméno:

Klik ihned

Částka:

320 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.2.2013

půjčíme i vám, férové jednání, rychlé vyřízení

Půjčky všem, bez nahlížení do registrů, bez poplatků předem, bez volání na drahá čísla. Schváleno do 24 hodin, peníze na účtu do 24 hodin od schválení. OSVČ do 150 000,- nedokládají bezdlužnost, pro schválení stačí dolož... .

Jméno:

Bursová Nikola

Částka:

Datum zveřejnění:

9.2.2013

půjčky pro všechny, bez drahého volání, bez poplatků

Nebankovní půjčky bez poplatků a do dvou dnů. Půjčujeme : ZAMĚSTNANCŮM, ŽENÁM NA MD, DŮCHODCŮM A TAKÉ PODNIKATELŮM. Neváhejte si zažádat a do dvou dnů máte peníze na účtu. Splátky od 12 měsíců. Žádné nesmyslné poplatky... .

Jméno:

Bursová Nikola

Částka:

Datum zveřejnění:

9.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace