Půjčky komukoliv ihned - Na cokoliv bezúčelová půjčka

Zdravím vás. Jmenuji se Adam Janda a již bezmála 30 let podnikám v papírenském průmyslu. V současnosti mám volné nějaké finanční prostředky. Tak jsem se je rozhodl nabídnout volně k půjčení. Své peníze půjčuji komukoliv a ihned. Stejně tak si nekladu žádné podmínky, jak s nimi naložíte - na cokoliv, bezúčelová. Velikým problémem jsou registry dlužníků. Nemám k nim přístup, nemohu v nich lustrovat mé klienty, takže tento parametr může vypustit z hlavy. Registr neřeším. Obdobně nechci ani abyste ručili svým domem nebo mi nabízeli jiného ručitele. Bez ručení. Ovšem požaduji od 50 000 Kč žádostí potvrzení o vaší bonitě. Buď požádáte vašeho zaměstnavatele o podepsání potvrzení (poskytnu vzor), vytisknete mi vaše bankovní transakce za posledních 6 měsíců (příjmy/výdaje) nebo okopírujete papírové výpisy, co vám chodí pravidelně od banky. Je mi jedno, jestli se jedná o váš plat, důchod, podporu v nezaměstnanosti nebo dávky v mateřské dovolené. Stačí mi jen přehled, že skutečně máte na to, abyste mi pravidelně spláceli. Ani vy, ani já, se nechceme dostat do situace, kdybyste neměli na domluvenou splátku. Výplata hotovosti probíhá jediným způsobem - převodem na účet. Jsem tak férový ke všem bez rozdílu vašeho bydliště. Z mé zkušenosti vyplývá, že pokud máte stejný účet jako já (mBank, ČSOB, AXA, Air Bank, Zuno, GE Money), tak je vám půjčka připsána ihned. Pokud máte účet založen jinde, tak jí máte k dispozici další den ráno. Dle reakcí a zkušeností předcházejících klientů okolo 9:00 - v tuto dobu už můžete vybírat z bankomatu bankovky v hotovosti. Pokud to shrnu - peníze až do 160 000 Kč, od soukromé osoby (mě), bez registru, bez ručení a převodem na účet. Rychlost schválení je jen na vás. Obvykle pracuji od 8:00 do 17:00 každý den - i víkendy. Občas jsem k dispozici na internetu i večer. Takže si tady vyberte druh, který vám vyhovuje a pošlete mi pomocí formuláře váš kontakt. Pak zbytek vyřešíme pomocí telefonu (já zavolám vám, ať zbytečně neutrácíte). Napište mi ještě dnes, nečekejte na nic. I když mám peníze ihned k dispozici, tak je jejich suma omezená a nemůžu půjčit každému. Proto neotálejte. Udělejte to hned. Těším se na vzájemnou spolupráci.

Jméno žadatele:

Adam Janda

Email žadatele:

vyber typ

Telefon žadatele:

vyber typ

Požadovaná částka:

160 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 3

Datum vložení inzerátu: 10.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Tutovka Půjčka - Schválení okamžitě, ověřená půjčka

Tutová šance, jak přijít k penězům. Pro tuto volbu mluví nejen lehce splnitelné podmínky, ale i množství schválených klientů a především výborné reference - spousta kladných ohlasů. Je zaručeno, že se jedná o poctivou ov... .

Jméno:

Půjčka Tutovka

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.2.2013

Umořování dluhů, hypotéky, úroků, nájemného - zbavte se závazků

Umořujeme vaše finanční problémy! Splnit naše požadavky není vždy snadné. Pokud s námi ovšem projdete celým procesem od vyplnění všech formulářů až po dodání kopie výpisu z vašeho účtů, můžeme vám jednou pro vždy vyřešit... .

Jméno:

Umoření hypotéky

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.2.2013

Inzerce Půjček bez Podvodů - BleskovéPůjčky.cz

NABÍDKY PŮJČKY - Jste na správném místě, kde se nachází inzerce půjček bez podvodů. Žádná ze zdejších nabídek po vás nevyžaduje, abyste platili jakékoliv poplatky předem. Stejně tak ze nejsou povolena čísla začínající 90... .

Jméno:

Bleskové Půjčky

Částka:

dle vás Kč

Datum zveřejnění:

10.2.2013

Půjčka7 - Spoludlužník se zaručí - Nemáte majetek k ručení

Řešíme finanční půjčky půjčky klientům, kteří byli odmítnuti u bank a jiných nebankovních společností. V první řadě nekontrolujeme registr - ani u spoludlužníka. Ani u vás, ani u spoludlužníka. Stejně tak nemusíte vlastn... .

Jméno:

Půjčka7

Částka:

650 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace