Půjčky Mezi Občany Okamžitě - Osobní, Soukromé a Podnikatelské

Jako společnost spravujeme občanský fond, který poskytuje půjčky mezi občany. Jsou zde vloženy finanční prostředky, které poskytli soukromí podnikatelé, živnostníci a všeobecně lidé, kteří mají momentální více peněz, než kolik mohou utratit. Tyto dostupné prostředky půjčujeme až do výše 250 000 Kč. Ne u všech žádostí jsou kladeny stejné podmínky. Do částek dvaceti tisíc není nikdy nic kontrolováno ani vyžadováno. Ne registr, ne potvrzení platu. Nad tuto sumu je třeba určitým způsobem doložit bonitu, tedy schopnost platit dohodnuté měsíční splátky. To lze provést na základě měsíčních příjmů - plat, dávky, přídavky či penze. Je možno i posoudit vaši situaci dle vlastněného majetku. Pokud bydlíte ve vlastním, máte menší náklady a vypovídá to o vaší finanční pozici. Ne vždy ale musíte budovou/domem/bytem ručit. Na jedné straně se snaží dávat peníze co nejvíce klientům. Na druhé straně musíme i chránit zájmy lidí, kteří do půjčky mezi občany vkládají své vlastní úspory. Vše zaručíme podpisem směnky - jednoduché a krátké. Zabírá necelou polovinu jedné strany. Vyplácení je skrz banku - účet. Takže lze mít úvěr již dnes proplacen. Žádejte tedy okamžitě, protože jsou naše prostředky nejen omezeny, ale i ovlivňujete délku doručení. Kdo dřív odešle žádost, ten má přednost při schvalovacím/poskytovaným procesem. Stejně tak je na vaší žádosti i závislá doba doručení. Udělejte to ihned. Budeme se těšit na úspěšnou vzájemnou spolupráci. Pokusíme se udělat vše, aby jste byli schváleni.

Jméno žadatele:

Občanská půjčky

Email žadatele:

vyberte zde typ

Telefon žadatele:

vyberte zde typ

Požadovaná částka:

250 000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Most

Datum vložení inzerátu: 9.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní půjčka s ručením nemovitostí

Nebankovní půjčka s bankovním úrokem od 6,9% ročně! Splatnost půjčky si můžete rozložit až na 20 let a získat přijatelné splátky, 200 000 Kč nabízíme již od 1800 Kč , horní hranice půjčky není omezena. Tato půjčka je ruč... .

Jméno:

Jiří Bittman

Částka:

10 000 000

Datum zveřejnění:

8.2.2013

nebankovky bez poplatků

Nebankovní úvěry bez poplatků a do tří dnů. Půjčujeme : ZAMĚSTNANCŮM, ŽENÁM NA MD, DŮCHODCŮM A TAKÉ PODNIKATELŮM. Neváhejte si zažádat a do dvou dnů máte peníze na účtu. Splátky od 18 do 48 měsíců, Žádné nesmyslné p... .

Jméno:

Zdeněk

Částka:

Kč180000

Datum zveřejnění:

8.2.2013

Poptávám půjčku

Prosím o poskytnutí půjčky na zařízení bytu ,neb bývalá podnájemnice si nábytek který tu zůstal odstěhuje,tímto bych chtěl oslovit pana ing. Pavla Haberáka předem děkuji.... .

Jméno:

Pavel Hruška

Částka:

50000 kč

Datum zveřejnění:

7.2.2013

Půjčka pro podnikatele a živnostníky a OSVČ

Nabízím: 1) Jednoduchou podnikatelskou půjčku - pouze na občanský průkaz a oprávnění k podnikání, výše úvěru 30000,-Kč 2) Startovací úvěr - pro začínající podnikatele, výše úvěru 30000 – 100000 Kč 3) Překlenovací úv... .

Jméno:

Lenka Hajnová

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

7.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace