Neschválení insolvence - Vyplacení Dluhů

Dobrý den, možná taky patříte mezi klienty, kterým byla odmítnuta nejdříve pomoc od banky, následně i od nebankovních firem a prošli si neschválením insolvence. Ale dluhy zde pořád jsou. Nabízíme statisícové nebankovní půjčky, které mohou pomoci vše sjednotit dohromady a začít řešit vaši situaci. Vyberte si zde jeden z produktů. Klikněte. Kontaktujte nás pře bezplatný internetový formulář. Tyto úvěry jsou určeny těm, kteří nedostali úvěr v bance, u nebankovních institucí a ani neuspěli s insolvencí. A stále mají dluhy. U všech našich druhů půjček neplatíte vůbec žádný poplatek, nedokládáte jiného ručitele ani není požadována zástava nemovitosti. NV žádném případě ani nesjednáváte žádné pojištění. Nikomu nevnucujeme nečestné praktiky. Schválení do 15 minut, výplata druhý den. Stačí jen jedna obyčejná žádost. A neschválení insolvence není již problém. Splátky lze rozložit na mnoho let. Výši splátek vybíráte sami. Předčasné splacení bez pokut a sankcí. Kontaktujte nás ještě dnes. Všechny žádosti posuzujeme okamžitě.

Jméno žadatele:

Naďa Burianová

Email žadatele:

nabur1@seznam.cz

Telefon žadatele:

722161941

Požadovaná částka:

statisíce Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 4.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Úvěr bez registru, nevadí nám vaše minulost

Přímý investor vám nabízí možnost úvěrů bez registr. Dále není ani požadováno ručení nemovitostí. Neplatíte za zprostředkování, nedáváte nám žádné peníze předem. Jsem poctiví. Můžeme poskytnout až 1 000 000 Kč. Doba spla... .

Jméno:

Jan Potměšil

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.4.2013

Úvěr s ručením nemovitostí nebo automobilem

Poskytujeme po celé ČR nebankovní půjčky, úvěry s ručením nemovitostí, úvěry s ručením automobilem a zpětný leasing. všechny naše produkty jsou s možností odkladu prvních splátek až na osm měsíců, čímž získáte dostatek č... .

Jméno:

Triagram Pro

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.4.2013

Půjčka 60000 Kč okamžitě, na auto, bez poplatku

Mám v pronájmu bar, který mě živí. Jelikož mě barmani okradly o 60000 Kč, tak nemohu zaplatit poplatky. Proto hledám soukromého investora nebo jinou osobu, která by mi byla schopná půjčit 60000 Kč nebo 70000 Kč. Jelikož ... .

Jméno:

Miloslav Tlatla

Částka:

70000 Kč

Datum zveřejnění:

3.4.2013

Půjčka až 500000 Kč - Spěchám na 500 000 Kč ihned

Dobrý den, poptávám soukromou osobu, soukromého investora nebo jinou společnost z nebankovního sektoru. Někoho, kdo by mi mohl poskytnout půjčku v rozmezí 300 000 Kč až 500 000 Kč. Normálně bych si pro tyto peníze zašel ... .

Jméno:

Miroslav Sobotka

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

3.4.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace