Půjčky s ručením nemovitostí - 50% hodnoty ihned na ruku

Spolupracujeme s několika soukromými a ověřenými investory. Kteří poskytují své vlastní peníze. Máme pro vás tak možnost získat peníze a vybírat z více možností. Vyberte si níže, co potřebujete. Pokud nevíte, rádi vám pomůžeme s výběrem. A nastavíme vám takové podmínky, které vám budou nejvíce vyhovovat. Vyberte si, požádejte a budete mít k dispozici naše finanční odborníky až do úplného vyřešení vaší situace a získání peněz. Dáváme půjčky s ručením nemovitostí a to až do 50% její hodnoty. Pokud má váš dům nebo byt například hodnotu 1 200 000 Kč, tak od nás můžete mít ihned až 600 000 Kč. Dále nabízíme nebankovní úvěry, které můžete využít na cokoliv. Pokud se již bavíme o úvěrech, tak můžete možnosti zkombinovat a použít náš nebankovní úvěr se spořením. Před výplatou se vám může hodit naše krátkodobá nebankovní půjčka v menších částkách. A pro zcela bez-účelové záležitosti můžete čerpat peníze z nebankovní americké hypotéky. případně, pokud jste podnikatelem, tak máme peníze určené speciálně pro vás. Pro podnikatele i pro firmy. Pokud jste vlastníkem nemovitosti, tak s ručením dáme až 50% hodnoty ihned na ruku. A pomáháme i v krizových situacích. Dáme vám peníze na vyplacení exekucí. U nás nikdy neověřujeme příjmy - nemusíte být zaměstnaní. případně nemusíte mít doložitelné příjmy. A dostanete peníze ihned na ruku. Ani nenahlížíme do bankovních registrů - případně ani do CEDR nebo Solus. U nás neplatíte žádné poplatky ani zálohy. Ani za odhad nemovitosti, na který při ručení dáme až 50% hodnoty. Majitelem nemovitosti zůstáváte po celou dobu splácení úvěru vy, nepřepisujeme vlastnictví na cizí osoby. Máte i možnost ručení nemovitostí třetí osoby. Půjčíme Vám až 50% z hodnoty zastavované nemovitosti. Vyberte si u nás ještě dnes. Ihned teď. A my se vám ozveme. Žádejte ihned.

Jméno žadatele:

Milena Stašáková

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

724824735

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 5

Datum vložení inzerátu: 7.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuji nutně peníze na zaplacení dlužného nájemného

Dobrý den, nikde nemohu sehnat půjčku. Dlužím na nájemném a hrozí mi vystěhování. Potřebovala bych půjčit 40 000 Kč. Ale zatím se mi v tomhle nedaří. Jsem zoufalá, protože se bojím, že skončím na ulici. Žádám tímto o pom... .

Jméno:

Věra Gižová

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

5.6.2013

Půjčka na zaplacení dluhů, splacení exekucí a sloučení

Naše půjčky a úvěry jsou vhodné pro klienty, kteří potřebují rychle zaplatit své dluhy a exekuce. případně kompletně oddlužit nebo sloučit své menší závazky do jednoho jediného. Naše podmínka pro úspěšné schválení půjčky... .

Jméno:

Renáta Skočková

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

5.6.2013

Půjčky a hypotéky i pro problémové klienty

Řekněte stop finančním těžkostem. I vy máte nárok na soukromý život bez starostí. Bez exekutora, který je v mnoha případech jak štěnice. A nikdy nevíte dne, kdy vám zaklepe na dveře. Nabízíme vám nebankovní půjčky a hypo... .

Jméno:

Vlastimil Kudela

Částka:

200000000 Kč

Datum zveřejnění:

5.6.2013

Levná půjčka s nízkými splátkami a bez poplatku předem

Máme mnoho druhů a typů půjček. Jen si zde vybrat a ihned nás požádat. Pro živnostníky máme levné řešení, kdy mohou žádat až do 600 000 Kč. Pokud jste vedení v bankovním registru, tak u nás to nevadí. Nekontrolujeme a ne... .

Jméno:

Sedláček Petr

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

5.6.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace