Půjčte konsolidaci zaměstnanci ze státního sektoru 250 - 300 000 Kč

Dobrý den, podávám tento inzerát více-méně anonymně z pochopitelných důvodů. Pokud mě ovšem kontaktujte na uvedené adrese, tak vám ráda sdělím všechny osobní informace. Mám závazky (dluhy, půjčky), které pravidelně splácím. Ale ráda bych si je spojila do jedné splátky. Tím by jsem dosáhla menšího úroku a hlavně bych tím chtěla dosáhnout menší měsíční splátky. Jsem zaměstnancem ve státním sektoru, mám zajištěnou práci, o kterou nemohu přijít a můj plat může jen stoupat. Chtěla bych vás požádat o půjčku 250.000,- až 300.000,-. Jsem připravená se domluvit na podmínkách s konkrétním člověkem, který mi půjčí. Poptávám úvěr v celkové částce 250.000,- Kč - 300.000,- Kč. Peníze použiji na konsolidaci svých současných závazků. Jsem zaměstnaná déle než tři měsíce - státní sektor, svobodná, 37 letá, bez závazků, s příjmem cca 18.500,- Kč měsíčně čistého (mohu doložit). Jelikož se jedná o státní sektor, tak mám místo zaručené a o příjem nemohu přijít. Mám samozřejmě vlastní bankovní účet. Nejsem v insolvenci ani na mě není vedena exekuce. Nejsem žádný dlužník ani neplatič, nezapírám se před věřiteli a ani na mě nedoléhají exekutoři. Žádná taková situace. Jde jenom o toto - Bohužel jsem se dostala do registru dlužníků, což momentálně značně komplikuje moji situaci. A zejména proto mám problém konsolidaci dostat. Po konsolidaci jsem schopná splácet cca 4.000,- Kč měsíčně. Nemovitostí ani jiným majetkem bohužel ručit nemohu - nevlastní byt, dům, pozemek a ani jinou nemovitost. Pokud možno, tak bych s delší splatností, jelikož z příjmu 18 tisíc po nákladech na bydlení a běžné měsíční výdaje mi pravidelně zůstane okolo 4 tisíc. Splatnost si představuji na 7 let. Smlouva, předložení dokladů, rozumný úrok samozřejmostí. Preferuji rychlé a solidní jednání. To znamená, že nebudu muset vyplácet provize či nebo jakékoliv částky za schválení před tím, než mně samotné budou finance vyplaceny. Preferuji vše řešit bankovním převodem. Osobní schůzka je možná, preferuji Prahu (mohu se dostavit do vaší kanceláře kdekoliv ve městě). otázka tedy je, půjčíte někdo zaměstnanci s garantovaným příjmem ze státního sektoru 250 až 300 tisíc na konsolidaci? Pokud je odpověď ano, tak mi napište! Děkuji a přeji hezký den.

Jméno žadatele:

Neuvedeno

Email žadatele:

lotosovy.kvitecek@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

250000 - 300000

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 4

Datum vložení inzerátu: 21.11.2016

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Koupíme váš dům, byt A umožníme vám bydlet bydlet v pronájmu

Dostali jste se do dluhů a je již zcela jisté, že o vaši nemovitost přijdete? A to buď v exekuci v nedobrovolné dražbě nebo v insolvenci? Nenechte si váš dům či byt vzít. Neprodleně nás kontaktujte! Okamžitě vykoupíme vá... .

Jméno:

Ing. Michal Zapletal

Částka:

neomezeně

Datum zveřejnění:

9.11.2016

Nebankovní konsolidace od soukromého investora 300.000,- Kč

Dobrý den. Mám několik (spíše více) bankovních i nebankovních půjček. Ale vzhledem k mé situaci, kdy jsem na mateřské dovolené, jsou na mě splátky již příliš vysoké. Z toho důvodu poptávám nabídku nebankovní konsolidace,... .

Jméno:

Karolina Vaculová

Částka:

300000

Datum zveřejnění:

8.11.2016

Úvěr / Půjčka / Hypotéka na bydlení v insolvenci

Poptávám půjčku, úvěr nebo hypotéku ve výši 1 600 000 Kč, kterou by jsem ráda použila na zajištění bydlení. Prosím zde seriozní osobu, která nám pomůže s bydlením tím způsobem, že za nás koupí dům do svého osobního vlast... .

Jméno:

Romana Almová

Částka:

1 600 000

Datum zveřejnění:

7.11.2016

Půjčka na automobil na splátky (od soukromé osoby, nebankovně)

Dobrý den, rád bych touto cestou našel nějakého slušného investora, který by mi zapůjčil finanční prostředky na zakoupení osobního automobilu. Rád by jsem si koupil auto, ale bohužel nemám takovou částku momentálně k dis... .

Jméno:

Tomáš Bezchleb

Částka:

140000 Kč

Datum zveřejnění:

17.10.2016

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace