Rychlá nebankovní půjčka 160000 Kč bez registru?

V minulosti jsem udělala něco, čeho teď lituji a jsem kvůli tomu ve špatné situaci, dlužím 160000 Kč. A potřebovala bych si od vás půjčit, abych zaplatila vše co mám. A pak splácela již jen jednu půjčku a nic víc. Hledám nebankovní půjčky - rychlou! Jsem už v kritickém stavu, finance mi už nestačí vůbec na nic a nezvládám to. Jsem zaměstnaná a poctivě si vydělávám peníze. Pracuji na smlouvu na dobu neurčitou a mám zajištěné příjmy i do budoucnosti. Jsem svobodná, bez dětí. Měsíčně bych mohla splácet do 2 500 Kč. Poptávám na zaplacení dluhů 16000 Kč. Ano, jsem v registru dlužníků, chci to nebankovně bez registru. Majetek nemám, to bych moji situaci řešila jinak, nyní mi už nezbývá opravdu nic. Náhradního ručitele neseženu, jsem na všechno už sama. Podepsala bych vám cokoliv rozumného a budu i respektovat vaše další podmínky. Bohužel nemohu přijmout nabídku od zprostředkovatelů, kteří jsou placeni ještě před vyřízením, schválením a zasláním peněz. Nemám na jejich poplatky finance. Děkuji mockrát za pomoc. Kratochvílová, Teplice.

Jméno žadatele:

Nikola Kratochvílová

Email žadatele:

nika.kratochvilova@seznam.cz

Telefon žadatele:

732115577

Požadovaná částka:

160 000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Teplice

Datum vložení inzerátu: 19.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na ubytovnu - na zaplacení nájmu

Jsem klasický zaměstnanec, má všechno podepsané, všechno jde doložit. Po dobu mojí práce bydlím na ubytovně. Jsem vyučený. Peníze dostáváme pravidelně každý měsíc. Jenomže teď nastaly nějaké změny. Rozhodli se, že nám po... .

Jméno:

Lukáš Kocholatý

Částka:

2500 Kč

Datum zveřejnění:

18.10.2013

Půjčka na sloučení kreditní karty a dluhů, nebankovní, rychlá, ihned

Dobrý den, můj měsíční příjem se pohybuje od 18000 Kč do 21000 Kč. Jsem svobodný, ale žiji s přítelkyni a roční dcerkou. Měsíčně jsem schopen splácet částku kolem 5000 Kč, zhruba po roce budu schopen splácet až 9000 Kč! ... .

Jméno:

Zdeněk Petruška

Částka:

800000 Kč

Datum zveřejnění:

18.10.2013

Půjčka pro mladou rodinu na bydlení a životní výdaje

Dobrý den. Jmenuji se Michael Pouzal. A je mi 20 let. Jsem z Jindřichova Hradce. Nedávno jsem se od své přítelkyně dozvěděl, že čekáme s přítelkyní rodinu. Přišlo to jako rána z čistého nebe a nebyl jsem na to vůbec přip... .

Jméno:

Michael Pouzal

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

18.10.2013

Výmaz z registru dlužníků za paušál na telefon

Dobrý den. Jsem v registru neplatičů kvůli nedoplacenému telefonu. Zařídil jsem si paušál na telefon, kdy jsem měl platit každý měsíc faktury. Bohužel mi to nevyšlo a něco jsem nezaplatil. A tak mě operátor dal do bankov... .

Jméno:

Petr Hanč

Částka:

45000 Kč

Datum zveřejnění:

14.10.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace