Rychlá nebankovní půjčka 75000 Kč na dluhy a půjčky ihned

Dobrý den, poptávám od soukromého investora nebo od soukromé osoby rychlou nebankovní půjčku ve výši 75000 Kč. Potřebuji totiž vyplatit dluhy a to ihned. V roce 2002 nám byl povodní zničen byt v Praze. Rozhodnutím soudu jsme se měli po rekonstrukci nastěhovat zpět. Majitel si ale z našeho bytu udělal posilovnu. Rozhodnutí dalšího soudu nám měl dát náhradní byt, nebo nám okamžitě vyplatit 1 600 000 Kč odstupné. Letos v únoru nás dokonce bez našeho vědomí přihlásil na městský úřad Praha 1. A to všechno udělal i přes rozhodnutí soudu. A my jsme se v této situaci ocitli ne vlastní vinou. 30 let jsem pracoval u Českých drah, jež mi pronajali strážní domek a nechali nás zde trvale přihlásit. Od té doby tady společně s manželkou žijeme. Nabral jsem si menší půjčky na zařízení do bytu, s tím že dostanu odstupné a půjčky hravě splatím. Dodnes jsme ale neviděli ani korunu, jediné co mám v ruce je potvrzení majitele, že jsme při povodni opravdu přišli o veškerý majetek. Půjčky jsem si nabral ve výši 75000 Kč, protože strážní domek nebyl ve stavu, kdy by se v něm dalo žít. A navíc když jsme očekávali a stále očekáváme vyplacení 1 600 000 Kč odstupné, tak by to neměl být problém. Bohužel do současné doby nám to ještě nezaplatil. Nyní v důchodu již špatně zvládám splátky, proto z důvodu jejich snížení žádám o konsolidaci půjček. Rozhodně si můžu dovolit splácet, ale menší částky. Pokud nám budou peníze od něj vyplaceny, tak okamžitě všechno vrátíme a předčasně doplatíme. Bohužel to ve velmi blízké době nevypadá nadějně. Proto raději začít splácet a nějak to začít řešit. Zástavu nemovitosti samozřejmě nemáme. Taky nemáme rodinu, co by nám ručila. Veškeré peníze půjdou na zaplacení dluhů, nic jiné nepotřebujeme. Nejsem zaměstnaný, ale pobírám důchod. Ten by šlo doložit. Mám velice bohaté zkušenosti s podvodníky a už nikomu nenaletím. Poplatky dopředu nikomu nezašlu. Taky netelefonuji na placené linky. Pokud by to s námi někdo myslel upřímně, tak jsem k zastižení na telefonu 728884991 nebo na emailu volfikovaeva@seznam.cz. Prosím co nejrychleji. Děkuji, s pozdravem Petr Volf.

Jméno žadatele:

Petr Volf

Email žadatele:

volfikovaeva@seznam.cz

Telefon žadatele:

728884991

Požadovaná částka:

75000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Praha-východ

Datum vložení inzerátu: 16.12.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka 150000 Kč na sloučení dluhů a půjček ihned

Jako OSVČ Vás žádám o půjčku ve výši 150.000,- Kč na sloučení mých dluhů a půjček. Dostala jsem se do špatné finanční situace díky podnikání, nalítla jsem jedné firmě na zprostředkování. Teď mi vyhrožují nezákonně, že na... .

Jméno:

Andrea Horáková

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

10.12.2013

Rychlá půjčka na vánoční dárky bez registru 10000 Kč ještě dnes

Zdravím Vás, chtěla bych vás teď poprosit o drobnější pomoc v mé situaci. Poptávala bych od nějakého soukromého investora, normální osoby, podnikatele nebo nebankovní firmy rychlou půjčku v ceně 10000 Kč a to ještě dnes ... .

Jméno:

Monika Telinová

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

6.12.2013

Půjčka maminka na MD, na stěhování, podnájem a kauci

Dobrý den, jsem maminka na MD (mateřské dovolené) a sháním půjčku na nové bydlení. Protože se mi totiž narodil druhý syn. A tím vznikl nejspíš tento problém. Majitelka domu, ve kterém v současné době bydlím, si nepřeje a... .

Jméno:

Barbora Schamerová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

4.12.2013

Rychlá půjčka 25000 Kč na zaplacení dluhu bez registru

Dobrý den. Dostala jsem se do vážné finanční situace a proto žádám o půjčku, kterou budu pravidelně měsíčně splácet. Dostala jsem se do dluhu, který musím okamžitě zaplatit. A dělá mi "jen" 25000 Kč. pro někoho jen 25000... .

Jméno:

Zuzana Říhová

Částka:

25000 Kč

Datum zveřejnění:

2.12.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace