Rychlá nebankovní půjčka na doplacení Hypotéky ihned

Přišel jsem před dvěma lety o práci, od té doby máme finanční problémy a nebylo v našich silách splácet hypotéku. Situace velice spěchá a potřebujeme to ihned. Potřebujeme rychlou nebankovní půjčku ve výši 1 600 000 Kč, ale ihned. Nyní když se situace změnila. Je bohužel pozdě a banka požádala o úpadek. Pokud nezaplatíme dlužnou částku do rozhodnutí o úpadku, budeme nuceni zaplatit celou sumu. Ta momentálně činí cca 4000000,- Kč - nebo přijdeme o dům. A proto vás musím poprosit o nebankovní půjčku na doplacení hypotéky. Žena se po porodu vrátila do zaměstnání, ale já zůstal s dcerou na rodičovské dovolené. Důvod k tomuto kroku je čistě finanční, jelikož žena má příjem okolo 40000 Kč. Díky tomu se již podařilo splatit několik restů, které nám v předešlém období vznikly. Zbývají nám doplatit resty v hodnotě cca 50000 Kč plus zmíněná hypotéka. Rozhodli jsme se také, že pro dceru zajistíme hlídání a já po rekvalifikaci na mezinárodní dopravu nastoupím jako řidič. Což by značně usnadnilo naši finanční situaci. Rozhodli jsme se pokusit se naší situaci vyřešit další půjčkou, která nám zachrání dům. Který jsem stavěl a pořád dostavuji své pomocí. Také bychom splácení našich závazků zúžili na dvě splátky. Na novou půjčku plus na doplacení hypotéky. Úrok respektujeme do určité meze, abychom se již nikdy nedostali do bezesných nocí a dalšího maléru. Tímto prosím o druhou šanci. Je nám jasné, že jsme v tom po uši, ale třeba jsou lidé, kteří pomohou. A já nebudu koukat na osmiletou a roční dcerku až jim budu muset vystěhovat pokojíčky. Pro nás je to ponaučení splácet svoje nové finanční povinnosti a nikdy to již nenechat dojít tak daleko. Bohužel nevím zda je možné ručit nemovitostí, kterou má jako zástavu banka. Zástava by byla možná po vyplacení, alespoň to předpokládám. Podle odhadu banky má nemovitost hodnotu kolem 6000000 Kč. Snad by to po vyplacení hypotéky bylo možné. Veškeré doklady o zaměstnání samozřejmě mohu poskytnout. Stejně tak máme všechny potřebné dokumenty (občanské průkazy atd.). Jsme velmi ochotni se přizpůsobit Vašim podmínkám a to včetně i úroku. Ale samozřejmě že se musí pohybovat v rozumných mezích, abychom naši situaci vyřešili a nedostali se do ještě většího maléru. Neevidujeme žádné exekuce ani jiné zásadnější problémy. Jediná komplikace, která momentálně hoří, je zesplatnění hypotéky. Proto peníze potřebujeme ihned. S nebankovními půjčkami nemáme zkušenosti, proto si rádi necháme poslat více nabídek. Ať to můžeme porovnat. Platit budeme poctivě. Prosíme rychle, nechci zažít situaci, kdy bych musel stěhovat moji rodinu z domu. S úctou a přáním hezkého dne Kamil Semelka, +420732832735, kamil.semelka@gmail.com. Smlouva by byla možná podepsat v Hradci Králové. Nabídněte 1600000 Kč ať již máte jakékoliv podmínky.

Jméno žadatele:

Kamil Semelka

Email žadatele:

kamil.semelka@gmail.com

Telefon žadatele:

732832735

Požadovaná částka:

1600000

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Hradec Králové

Datum vložení inzerátu: 12.1.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní půjčky bez registru a zástavy a pro problémové

V loňském roce jsem přišel o práci z důvodů snižování stavu zaměstnanců. Jelikož na úřadě při vydávání profesního průkazu došlo k pochybení, zdrželo to možnost nastoupení do zaměstnání a tak jsem se dostal do vážné finan... .

Jméno:

Jaroslav Škoda

Částka:

60000

Datum zveřejnění:

6.1.2014

Rychlá půjčka 150000 Kč na zaplacení dluhů, splacení půjček

Dobrý den, byl jsem delší dobu bez práce a nemohl jsem platit své závazky. Proto jsem to musel řešit takovým způsobem, jakým jsem to všechno řešil. A dostal jsem se až do situace, kdy jsem to nebyl schopný všechno platit... .

Jméno:

Jaroslav Holakovský

Částka:

150000

Datum zveřejnění:

3.1.2014

Okamžitá půjčka bez registrů v hotovosti na ruku ihned

Dobrý den milí investoři, potřebuji okamžitě půjčit a vyplatit přímo na ruku hotovost. Mělo by se jednat o 50000 Kč, ale aby jsem to mohl dostat okamžitě a v hotovosti! Žádné zdlouhavé schvalování a žádné byrokracie. Boh... .

Jméno:

Vlastimil Blažek

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

2.1.2014

Rychlá půjčka 250 000 Kč ihned bez zástavy, poplatku a registru

Prosím věřitele o rychlý a bezpečný úvěr cca 250 000 Kč. Mám zaměstnání, nemůžu doložit smlouvu, zástavu nemám, ručitele taky, peníze ale potřebuji získat co nejdříve. Mám totiž momentálně finanční těžkosti. Do finančníc... .

Jméno:

Danuše Čejková

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.12.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace