Rychlá půjčka 300000 Kč s doložením příjmu a zaměstnáním

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o rychlou pomoc ve výši 300000 Kč. Jsem Katka a je mi 29 let. Pracuji jako zdravotní sestra na dobu neurčitou, což můžu doložit i potvrzením. Klidně i s doložením příjmu. Můj plat měsíčně činí kolem 19000 Kč. Mám velké finanční problémy a už nevím, jak bych je měla řešit. V bance nemám šanci uspět a u nebankovních společností jsem taky nepochodila. Jsem v registru - Solus. Takže mi už nikde jinde nepůjčí a nemám šanci si svůj život dát do pořádku. A začít úplně jiný. Ten lepší. Nedaří se mi najít nikoho poctivého, kdo by mi na potvrzení o zaměstnáním a doložením příjmu poskytl 300 000 Kč. Jsem bezdětná a svobodná. Mám kamarádku, která má podobnou situaci a tak jsme se rozhodli to řešit spolu. Taktéž má registr v Solusu. Chtěla jsem Vás poprosit za nás obě o pomoc, zda nám někdo pomůže. Vzali by jsme si půjčku spolu na půl a platili ji. Také na půl. Takže by případný investor měl dva lidi, kteří by mu dělali ručitele a dva lidi, kteří by to spláceli. Ale ani jedna nemá šanci ji nikde dostat. Nemáme ani jedna žádný hodnotný majetek a nemáme ani nemovitosti k zástavě a ručení. Budu moc ráda a šťastná, když se někdo najde. A pomůže nám a dá nám tyto peníze. Nebereme takové zprostředkovatele, kteří tahají z lidí peníze předem. Toto nebudeme v žádném případě nikomu platit. Hledáme jenom poctivé lidi, kteří nabízejí rychlou půjčku bez podvodu. Moc Vás prosím o rychlou pomoc. Bez zástavy a klidně s doložením potvrzení o zaměstnání, příjmu a podobně. A klidně i podpis u notáře. Úroku se přizpůsobíme. Můj email je - kacenka.sestricka@seznam.cz, případně pribylova333@seznam.cz. S pozdravem Katka a L. Děkuji.

Jméno žadatele:

Katka D.

Email žadatele:

kacenka.sestricka@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

300 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 5

Datum vložení inzerátu: 29.3.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní půjčka na insolvenci - bez poplatku a bez registru

Poptávám nebankovní půjčku na zaplacení insolvence a to sice tak, že to bude bez poplatku předem a bez registru. Jsem zaměstnán a mám měsíční plat, který je okolo 25 000 Kč. tedy dostatečný na případné splátky. Ale jsem ... .

Jméno:

Filip Štambera

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

25.3.2014

Půjčka na splacení dluhů bez ručení nemovitostí

Dostal jsem se momentální platební neschopnosti, kdy nezvládám platit každý týden splátky - resp. brzy již nebudu. Proto hledám půjčku na splácení dluhů, ale bez ručení nemovitostí. Mám několik dluhů. Mám zastavený dům k... .

Jméno:

Miroslav Marada

Částka:

250000 Kč

Datum zveřejnění:

23.3.2014

Rychlá požička pro Slováky (Slovenský občan s prechodným pobytom v ČR)

Dobrý den, volám sa Filip Klačko a som zo Slovenska. V ČR som už 5 mesiac a pracujem ako pracovník v bezpečnostnej firme. Mam zmluvu na dobu určitu a to na jeden rok. Moj mesiační príjem je cca 13000 tisíc. Som slobodný ... .

Jméno:

Filip Klačko

Částka:

4000 Kč

Datum zveřejnění:

18.3.2014

Peníze ihned na účet bez 1 Kč (a BEZ podvodu)

Nabízející chtěl odstranit telefon a email. Níže jsou k dispozici jiné (podobné) inzeráty. Nabízím tyto bleskové peníze ihned na účet a nemusíte posílat nic předem. Ani 1 Kč předem na účet. Mé finance jsou určeny ... .

Jméno:

smazáno

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.3.2014

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace