Rychlá půjčka na překlenutí měsíce - až 60000 Kč

Potřebuji rychlou pomoc, kterou bych využila na překlenutí měsíce. Jednalo by se o až 60000 Kč, dle mých možností a vámi stanovených limitů. Dá se říct, že tento měsíc se prostě pokazilo, co mohlo. Je toho už opravdu moc a bez této půjčky na překlenutí měsíce si dál neporadím. Kvůli bankovnímu účtu, co jsem měla za zrušený, jsem měla nečekané výdaje. Bohužel vůbec zrušený nebyl, takže mi tam naskákaly poplatky za vedení účtu a podobné věci. Vše je ale již zaplaceno. A byla jsem zapsána do registru dlužníků. Zhruba před třemi měsíci jsem žádala o stavební spoření, jenž mi nebylo schváleno právě kvůli této hloupé chybě. Prostě se mi to celé vymstilo, i když jsem za to nemohla. Proto potřebuji pomoci rodině překlenout tento měsíc, abychom pak ze stavebního spoření mohli vyplatit všechny dluhy. Vím, není to jednoduché. Ale pokud by jste mohli nabídnout celých 60000 Kč, tak by jsem byla schopná s rodinou dát opět vše do pořádku. Jak jsem už zmínila, tak jsem v registru a nenabízím vám zástavu/ručení nemovitostí. Prozatím se mi nepodařilo narazit na nikoho poctivého, kdo by to opravdu myslel vážně a nechtěl se na mně jen obohatit - tím nemám na mysli úrokovou sazbu, tu samozřejmě respektuji a zaplatím. Mám na mysli různé splátky před vyplacení apod. Hledám proto solidní firmu, která dokáže nabídnout solidní délku Splácení úvěru, který by nám pomohl překlenout tento měsíc. Erika Bělohoubková, volejte: 776671711.

Jméno žadatele:

Erika Bělohoubková

Email žadatele:

erika.4@seznam.cz

Telefon žadatele:

776671711

Požadovaná částka:

60000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Břeclav

Datum vložení inzerátu: 29.6.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Překlenovací půjčka na 2 měsíce (soukromá, nebankovní, rychlá)

Poptávám peníze za následujících parametrů: nebankovní, rychlá, nejlépe soukromá, poctivá, bez registru a stačí na pouhé dva měsíce - jako překlenovací na tuto dobu. Potřeboval bych překlenout 2 až 3 měsíce, kdy mi úvěry... .

Jméno:

Jaromír David

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Půjčka na splacení leasingu auta, velice moc spěchá

Prosím, nutně potřebuji peníze na vyplacení dluhu, konkrétně leasingu na auto. Potřebovala bych splatit leasing a jiné pohledávky u kamarádů a rodiny - dohromady potřebuji 100 000 Kč. Je to na to auto a zároveň na závazk... .

Jméno:

Veronika Kristová

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

300 000 Kč - Půjčku na rekonstrukci - bez registru a příjmu

Sháním 300 000 Kč z libovolných zdrojů a od kohokoliv. V bance mi to nevyšlo ze dvou důvodů Za prvé jsem se hloupě dostala do registru. A za druhé jsem momentálně ve zkušební době, takže bez příjmu. Potřebovala bych pení... .

Jméno:

Mirka Kratinová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Kdo půjčí 30000 Kč na zaplacení dluhu (při exekuci na plat)?

Najde se někdo, kdo by vyslyšel moji prosbu? Sháním půjčku peněz, 30000 Kč. ty bych chtěla využít na zaplacení dluhu z minulosti. Aby se konečně vše urovnalo a já na to mohla zapomenout. Mám exekuci na plat, ale s tím ne... .

Jméno:

Pavlína Kurková

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace