Rychlá půjčka na zaplacení dluhů a vyplacení půjček - Okamžitě

Dobrý den, sháním dostatečné finance na zaplacení všech mých dluhů. Mám toho více a tak mám i dvě možné řešení. první možností, že bych si vzal jenom menší peníze na zaplacení dluhu (70 000 Kč). Pokud by to ale šlo, tak bych si vzal větší peníze na vyplacení všech půjček (250 000 Kč). Dostal jsem se kvůli vlastní blbosti, nečekaným výdajům a díky skvělé bance do velikých problémů. A to sice kvůli bance, která mi naúčtovala strašné poplatky za prodlení splátky. A nakonec mě ještě zapsala do registru dlužníků. takže mi i zavřela cestu jak bych to mohl řešit jinak a teď mi nezbývá už vůbec nic jiné, než požádat vás. Půjčky nestíhám splácet díky velkým a nesnížitelným splátkám. A bohužel mé dluhy nejde sloučit ani převést k jiné bance. Abych si ulehčil výdaje aspoň menšími splátkami. A dokonce ani žádná společnost nechce pomoci. Zkoušel jsem snad skoro všechno co jsem našel na internetu (Home Credit, Cetelem...). Nikdo mi peníze na vyplacení dluhů a zaplacení všech mých půjček nedá. Potřeboval bych aspoň finance na vyplacení jedné pohledávky a poplatků, které mi tam za tu dobu naskočily. To by dělalo 70000 Kč. Toto by bylo asi jednoduší na schválení. Ale jestliže by to šlo, tak bych chtěl více. Při nejlepším bych potřeboval 250 000 Kč. Museli by jste mě kladně posoudit i bez zástavy nemovitosti a jiného ručitele. Vše se splátkou maximálně 5000 Kč měsíčně na zaplacení všeho. A tím dosáhnutí jedné splátky. Tuto sumu si ale můžu dovolit dát jen v případě, že mi dáte veškeré finance. Ne jen zmíněných 70 tisíc korun. Velmi to spěchá a potřebuji s někým začít jednat okamžitě. Tlačí mě čas, každý den mi narůstá dluh a tímto prosím o pomoc. Nacházím se v opravdu velké finanční nouzi, ale bylo by to řešitelné, kdyby mi někdo pomohl s vyplacením a ustálením financí. Jsem zaměstnaný na dobu neurčitou a není to problém investorovi doložit potvrzením. A čistý plat dělá asi 16000 Kč. Což bych taky podložil. Prosím pomozte, kdo můžete. Nemám žádné další podmínky, že bych si určoval RSPN, výši přeplacení nebo splátkový kalendář. Jen kdyby šla ta vyšší částka vlezli by jsme se se splátkami do 5 tisíc korun. Děkuji, Šimon Novotný (tel.: 776777144, email: novotnys.bk@seznam.cz). Pište a volejte po celý den.

Jméno žadatele:

Šimon Novotný

Email žadatele:

novotnys.bk@seznam.cz

Telefon žadatele:

776777144

Požadovaná částka:

250 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Brno

Datum vložení inzerátu: 22.6.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní Konsolidace dluhů - od Soukromého investora/osoby

Dobrý den, díky nezaměstnanosti před lety jsem padl do takového úvěrového kolečka. A od té doby se v tom neustále motám a nedaří se mi to vyřešit. Splácím více věcí. A strašně by mi pomohlo se z něj dostat. Řešením je ne... .

Jméno:

Marek Janků

Částka:

240000 Kč

Datum zveřejnění:

22.6.2014

Půjčka bez zástavy a ručení [350 000 Kč] - Vyplacení ihned?

Dostal jsem se do finančních problémů a nikdo mi nechce pomoct. Na to abych to vyřešil bych potřeboval půjčit 350 000 Kč, bez zástav a bez ručení domem nebo bytem. Řešil jsem to už i s Partners, ale prý to nejde a nikdo ... .

Jméno:

Luboš Pitka

Částka:

350000 Kč

Datum zveřejnění:

22.6.2014

Půjčka na splacení půjček a vyplacení dluhů (až 800 000 Kč?)

Dobrý den, potřebovala bych asi 800000 Kč, které bych použila na vyplacení dluhů a splacení půjček. Stejně jako všichni ostatní bych se ráda dostala z dluhové pasti, do které jsem se ne vlastní vinou dostala. A od té dob... .

Jméno:

Dana Hladíková

Částka:

800000 Kč

Datum zveřejnění:

28.5.2014

Kdo půjčí na směnku peníze (50000 Kč), ale poctivě bez poplatku

Poptávám nabídky od poctivých lidí, kteří by mohli půjčit na směnku 50000 Kč. Ovšem bez poplatku předem a kontroly registru. Svým nezodpovědným přístupem k finančním transakcím před několika lety jsem se dostal do finanč... .

Jméno:

Václav Šafář

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2014

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace