Rychlá půjčka pro důchodce na zaplacení dluhu ihned

Poptávám v této inzerci rychlou půjčku ve výši 7000 Kč na zaplacení dluhu, kterou bych byl schopný jednorázově splatit za 25 dnů. Jsem důchodce s důchodem ve výši 11 124 Kč měsíčně. Jsem rozvedený a mám děti dospělé, žádná vyživovací povinnost, žiji sám a o nikoho se nestarám. Já tuto půjčku zaplatím za jeden měsíc. Jsem pravděpodobně v registru, ale nejsem informován proč a nevím z jakého důvodu a kdo mě tam dal. Proto nežádám u banky. Ručení majetkem nejsem schopen, nic nemám. Dostal jsem se do problému s mým dluhem. Tyto peníze chci použít na úhradu dluhu, protože mi momentálně hrozí, že bych se dostal do zpoždění se splácením. Důvodem toho je, že jsem bral důchod, měl jsem ho v peněžence a tato peněženka mi byla ukradena. A tak nemůžu platit. Úrok si představuji někde okolo hodnoty 1 000 Kč. Ručitele nemám. Na zaplacení vratných kaucí nebo poplatků nemám peníze, mohl bych vám to dát až za jeden měsíc společně se splátkou. Potvrzení o zaměstnání samozřejmě doložit nemohu, mám jen jako důchodce můj důchod a nic jiné. Chci to s co nejmenšími nároky na byrokracii a dokládání potvrzení, jako je důchod a podobně. Protože peníze potřebuji okamžitě. Pokud mě schválíte, tak mi prosím ihned zatelefonujte, kde se sejdeme, podepíšeme smlouvu a předáte mi peníze. Ihned se tam dostavím. Děkuji Vám pěkně za vaši pomoc a těším se na setkání, Košárek Vladimír

Jméno žadatele:

Vladimír Košárek

Email žadatele:

vkosarek@seznam.cz

Telefon žadatele:

774481830

Požadovaná částka:

7000 Kč

Kraj - Bydliště

Zlínský kraj

Město - Bydliště

Kroměříž

Datum vložení inzerátu: 26.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá nebankovní půjčka na směnku 30000 Kč ihned

Dobrý den, chtěl bych poprosit soukromého investora nebo i nebankovní firmu, která mi na směnku půjčí na směnku do 30 000 Kč se splatností buď měsíční a nebo jednorázovou do 6 měsíců. Celý život jsem podnikal, ale díky p... .

Jméno:

Filip Stuchlík

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

27.10.2013

Půjčka pro tělesně postiženého, zdravotní postižení - komplikace

Dobrý den, jsem zdravotně postižený. Jsem v registru a potřeboval bych pomoci. Do registru jsem se dostal kvůli mojí finanční a tělesné situaci. Nebyl jsem to schopný včas všechno zaplatit a věřitel nebral na situaci ohl... .

Jméno:

Marek Pospíšil

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

25.10.2013

Půjčka na koupi nemovitosti k podnikání

Dobrý den, právě se chystám zakoupit nemovitost, která bude určena k mému podnikání. Chtěla bych zde otevřít obchod s oblečením. Momentálně podnikám v Mělníku. A všechno mi jde skvěle, vydělávám peníze a podnikání mi jde... .

Jméno:

Lenka Samková

Částka:

2 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.10.2013

Rychlá půjčka na rodinný domek se zahradou ihned

Dobrý den, máme s přítelkyní zájem o rodinný domek se zahradou, který bychom velmi rádi koupili. Oba pracujeme, ale nemůžeme doložit příjem (ani já ani přítelkyně), ale příjmy máme a bylo by z čeho splácet. Já jsem v reg... .

Jméno:

Jaroslav Průša

Částka:

450 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.10.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace