Rychlé půjčky pro každého, půjčíme všem ihned (bez poplatků)

Naše společnost nabízí rychlé půjčky pro každého, kdo o ně projeví zájem. Půjčíme naprosto všem až 120 000 Kč bez poplatků a bez volání na placené linky. Nezajímají nás Vaše exekuční příkazy, nedělají nám starosti Vaše dluhy či jiné závazky. Vyžadujeme jedinou podmínku - aby jste měli zástavu. Pokud ji máte (či vaše rodinní příslušníci nebo přátelé), tak dáme peníze naprosto všem. Nezajímáme se o výpisy z účtů, potvrzení o zaměstnání a ani o výplatní pásky. Uvádíme, že maximální částkou je 1 200 000 Kč. Můžeme ale obstarat takřka libovolnou částku. Jen musíte mít takovou zástavu, která bude pokrývat minimálně 75% žádaných peněz. Pokud ji máte, tak jsou peníze Vaše a ihned Vám je vyplatíme. Váš majetek nemusíte převádět do našeho vlastnictví. Stačí jen záznam na Katastrálním úřadu. Jsme solidní lidé a naše peníze pocházejí ze soukromých zdrojů. Odmítli Vás v bance či v nebankovních firmách? Nedostali jste půjčku v bance? Zkuste to u nás. Protože jakmile splníte naši jedinou podmínku, tak jste již dopředu schváleni. Podívejte se na naše WWW stránky a posuďte sami. Naše RPSN začíná již od 6,09% pokud budete splatnost nastavena na méně než 86 měsíců. naší maximální sazbou je 19,73%! Vyšší RPSN nikdy nestavujeme. A to se v nebankovním sektoru běžně nacházejí nabídky, kde je úroková sazba až několik tisíc procent. Peníze od nás jsou vhodné pro každého a jsou bez nahlížení do registrů a bez poplatků předem. Solidní jednání je samozřejmostí. Půjčíme naše finance úplně všem. Nikdy nekontaktujeme Vašeho zaměstnavatele (pokud je žadatel zaměstnancem) a ani nikdy neuvědomujeme o půjčce Vaši rodiny či Vaše přátele. Pro další informace navštivte naše internetové stránky. Budeme se Vám ihned věnovat! A peníze obratem vyplatíme všem, vhodné pro každého.

Jméno žadatele:

Klára Spálená

Email žadatele:

klara.spalena@post.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

1 200 000 Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Přerov

Datum vložení inzerátu: 24.4.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka 60000 Kč ihned - kdo mi půjčí? Potřebuji rychle bez poplatku!

Dobrý den, potřebuji nutně a rychle půjčit 60 000 Kč. Kdo mi prosím půjčí? Od dnešního dne jsem dostal pracovní smlouvu, takže práci mám. A bude možné ji doložit příslušným potvrzením. Zkoušel jsem snad všechno a nikdo m... .

Jméno:

Ondra R.

Částka:

60000 Kč

Datum zveřejnění:

23.4.2014

Nejvýhodnější spojení půjček, úvěrů, hypoték, dluhů - Výhodně

Dobrý den, potřebuji najít nejvýhodnější spojení mých závazků. Může jít o spojení půjček, dluhů, hypoték apod. Jako spousta lidí jsem se dostala do situace, která mi nedá spát. Bohužel vlastní hloupostí a za chyby se pla... .

Jméno:

Dragana

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

15.4.2014

Rychlá nebankovní půjčka 12000 Kč (ještě dnes) bez registru

Dobrý den, jmenuji se Petr Šolc a jsem z Chomutova. Dostal jsem se do velmi špatné finanční situace. A jsem už opravdu zoufalý. opravdu už nevím kam dál, abych dostal rychlou nebankovní půjčku. A to potřebuji jenom pitom... .

Jméno:

Petr Šolc

Částka:

12000 Kč

Datum zveřejnění:

14.4.2014

Půjčka na splacení dluhů bez ručení nemovitostí a bez registru

Dobrý den. Poptávám peníze na splacení dluhů ve výši cca 1200000 Kč, ale bez ručení nemovitostí. Tak trochu o moji situaci. Měl jsem bankovní úvěry, u kterých jsem vše zvládal splácet bez problému. Jenom pak nastala situ... .

Jméno:

Pavel Koreň

Částka:

1200000 Kč

Datum zveřejnění:

10.4.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace