Výmaz z registru dlužníků za paušál na telefon

Dobrý den. Jsem v registru neplatičů kvůli nedoplacenému telefonu. Zařídil jsem si paušál na telefon, kdy jsem měl platit každý měsíc faktury. Bohužel mi to nevyšlo a něco jsem nezaplatil. A tak mě operátor dal do bankovního registru za pozdní placení. Což se mi zdá přehnané, protože jsem nikdy nikomu nic nedlužil a ani se před nikým nezapíral. Jen jedna malá chyba a hned jsou vám dveře banky zavřené. V současné době potřebuji půjčit finanční hotovost a využívám proto tedy vaší nabídky o poskytnutí úvěru a současné vymazání z registru dlužníků. Potřeboval bych půjčit 45000 Kč a k tomu bych i potřeboval smazat můj záznam, abych byl pro příště čistý a už nemusel nic řešit přes nebankovní nabídky. Pokud by jste byl schopný mi tuto půjčku zařídit přes banku a před tím by jste mě vymazal z registru, tak by to bylo snad ještě lepší řešení. Jsem samozřejmě ochotný vám za vaše služby zaplatit, ale požadoval bych, abych byl nejdříve vymazán z registru. Proto se zdráhám posílat peníze předem. Již jsem si tyto nabídky vyzkoušel a vždy to dopadlo stejně. Zaplatil jsem, ale nikdo mi nepomohl. Movitý majetek k zástavě nemám. Peníze potřebuji ihned. Mým jediným prohřeškem bylo pozdní zaplacení paušálu operátorovi. Jsem solidní žadatel. Úrok nebo poplatek poté budu respektovat. Děkuji a jsem s pozdravem, Petr Hanč

Jméno žadatele:

Petr Hanč

Email žadatele:

hanc.jicin@seznam.cz

Telefon žadatele:

604503500

Požadovaná částka:

45000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Jičín

Datum vložení inzerátu: 14.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuji půjčit 20 000 Kč na domácnost, bezúčelová půjčka

Dobrý den, rychle bych potřebovala půjčit 20000 Kč. Potřebovala bych tyto peníze jako bezúčelovou půjčku na domácnost, kdy bych nemusela dokládat použití každé koruny nějakou fakturou. Jsem nezaměstnaná, ale podporu mám ... .

Jméno:

Dana Gabrielová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

17.10.2013

Půjčka s příjmem a vedlejším příjmem, kdo půjčí peníze?

Potřebuji půjčit co nejdříve 250 000 Kč. Jsem pracující žena s příjmem ze zaměstnání 15 000 Kč + mám k tomu i vedlejší příjem, který je ale každý měsíc odlišný. Jedná se zpravidla o 10 000 Kč až 15 000 Kč. Bez poplatku -... .

Jméno:

Klára Veselá

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

15.10.2013

Půjčka na náhradní (nouzové) bydlení, byl jsem vyhozen z domu

Dobrý den, potřeboval bych půjčit výše uvedenou částku, případně částku dle Vašeho uvážení, na nové (náhradní) bydlení. Peníze požaduji na náhradní bydlení spolu se stěhovacími a dalšími výdaji. Momentálně mám bohužel je... .

Jméno:

Jiří Štafel

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

15.10.2013

Půjčka, rozvod, potřebuji půjčit peníze ihned bez poplatku

Dobrý den, díky nepříjemné životní situaci (rozvod) jsem se dostala do problému. Musím do konce měsíce zaplatit výše uvedenou částku (15000 Kč). Jinak přijdu i s dětmi o bydlení. Spoustu let pomáhám nemocným a teď bych p... .

Jméno:

Marie Nýčová

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

16.10.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace