Výše půjčky 170 000 Kč,Měsíční splátka 3 386 Kč, Celková splatná částka 271 488 Kč

Prosím poptávám půjčku. Za následujících podmínek. Výši půjčky si představuji 170 000 Kč. Počet splátek 84 - tedy přesně 7 let. Měsíční splátka by byla 3 386 Kč. A celková splatná částka po 84 měsících po 3 386 Kč by byla 271 488 Kč. Mohl by mi někdo nabídnout peníze za těchto podmínek? Případně mi nabídnout své podobné podmínky? Jsem ochotná sepsat s vámi za jakých podmínek si peníze půjčím a za jakých vám je vrátím. A tudíž budu i splácet. vše sepíšeme osobně. Jak má taková dohoda vypadat najdete na internetu. Například můžete najít různé smlouvy o půjčce, dle zákona č. 89/2012 Sbírky, nový občanský zákoník. Kde se tyto smlouvy dají rovnou vytisknout a sepsat. Poskytnu osobní udaje i OP. Ukážu kde bydlím, můžeme i ověřit můj podpis u nějakého notáře, ničemu se nebráním. Vše uděláme tak, aby jste měli zaručeno, že budu opravdu poctivě a pravidelně splácet. Což má v úmyslu. Děkuji. Důvod mé žádosti: Chtěla bych nechat vyšetřit nemocného pejska, který se počůrává. Takže buď je to cukrovka, nebo rakovina. Navíc má přetrhaný oba dva křížové vazy v obou kolenou od artrózy kostí. A má dysplasii obou kyčelních kloubů, je to vážné. Jen operace jednoho kolena stojí dvacet tisíc. Řekl nám specialista Pan veterinář Snášil v Brně, když jsme k němu pejska vezli na operaci nesestoupeného varlátka. Tak ho vykastroval a tím mu pomohl od prostaty velké jako pěst. Také bych ráda s mým ročním synkem, postiženým nevyléčitelným rakovinovým onemocněním Recklinghausenouvou chorobou, chodila na plavání atd. A moc toužím mít hezký nábytek, abych se psychicky mohla cítit líp. Protože když si člověk může udělat radost, ať sobě nebo druhým, cítí se líp. Proto bych vás chtěla touto cestou požádat o 170 000 Kč na 84 měsíců (7 let) s měsíční splátkou 3 386 Kč a celkovou vratnou částku po splacení 271 488 Kč. přeplatila bych vám tedy více než 100 000 Kč. Souhlasil by s tím někdo? Nemám ovšem žádný majetek jako byt nebo dům, který by šel použít jako zástava. Pokud ano, tak se mi prosím ozvěte na uvedené číslo nebo email. Mnohokrát děkuji. Lenka Blahetová

Jméno žadatele:

Lenka Blahetová

Email žadatele:

admin-naposledy@seznam.cz

Telefon žadatele:

730660395

Požadovaná částka:

170000

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 5

Datum vložení inzerátu: 28.7.2016

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Online půjčka ještě dnes - Potřebuji 40 tisíc do 10 minut? (pro problémové klienty)

Dobrý den, potřebuji okamžitou pomoc. Nejlépe hledám online půjčku, kterou by jste mi mohli schválit ještě dnes a třeba i do 10 minut poslat na můj bankovní účet. Případně se ještě dnes sejít a vše vyřídit osobně. Můj pr... .

Jméno:

Simona Tučková

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

25.5.2016

Americká hypotéka od soukromého nebankovního investora!

Jsem soukromý zprostředkovatel, který je schopen klientům zařídit nebankovní americkou hypotéku od soukromého investora. Nejedná se o bankovní hypotéky a ani standardní nebankovní úvěry. Jsem schopen zajistit peníze v ja... .

Jméno:

Specialista na Americké hypotéky

Částka:

99.000 - 10.000.000

Datum zveřejnění:

25.5.2016

Kdo půjčuje OSVČ? (kontakt na soukromé investory/poskytovatele)

Dobrý den, hledám kontakty na soukromé investory nebo soukromé poskytovatele půjček, kteří jsou ochotni schválit a poskytnout peníze i pro OSVČ. Potřebuji velmi urgentně 300 tisíc korun. V září jsem odešla od manžela. Po... .

Jméno:

Šárka Severinová

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

25.5.2016

Kdo půjčí na koupi rodinného domu? (ne banky ani nebankovní firmy)

Hledáme poskytovatele půjček, který by nám mohl půjčit peníze na koupi rodinného domu. Poptáváme půjčku ve výši 3.000.000,- Kč. Za tyto peníze by jsme koupili rodinný dům, který užíváme v nájmu již dva roky. Odhad rodinn... .

Jméno:

Jaroslav Maša

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

25.5.2016

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace