Žádám půjčku na vybavení domova pro seniory

Jsem začínající podnikatelka, s dobrým nápadem, bohužel minimálním vlastním kapitálem. V posledním 1,5 roce jsem jako OSVČ (poradenství, konzultace, lektorská činnost) smluvně zprovoznila podobný objekt pro firmu, která neměla zkušenosti v oblasti sociálních služeb a zdravotnictví. Zařízení jsem formálně zlegalizovala (registrace, smlouvy), provozně zajistila (personálně, dodavatelsky, materiálně) kapacitně naplnila klientelou, moje úloha tak byla ukončena. Rozhodla jsem se zřídit vlastní zařízení. Podařilo se mi získat prostory k pronájmu s úmyslem otevřít domov pro seniory v lokalitě, kde toto zařízení chybí. Potřebuji je ovšem vybavit nábytkem a rozjet provoz. Bohužel nemám šanci získat úvěr od banky, neboť nemám historii ani jistinu - založila jsem se společníky s.r.o., jsme tedy nová firma. Nemám žádnou jinou možnost, než získat finance půjčkou, kterou vložím do své firmy, neboť i dotace získám až v momentě, kdy bude zařízení fungovat. Tak trochu začarovaný kruh. Jsem schopna splácet cca 15 - 20tis. měsíčně s úrokem do 8%. Předem děkuji za pomoc, Soňa

Jméno žadatele:

Soňa Čechová

Email žadatele:

sona.cechova@seznam.cz

Telefon žadatele:

731401433

Požadovaná částka:

750 000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Ústí nad Labem

Datum vložení inzerátu: 17.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní leasing na auto - Financování automobilu

Zdravím vás, nabízíme leasing osobních vozů, dodávek i nákladních automobilů. Naše produkty jsou tak vhodné nejen pro jednotlivé osoby, ale i pro OSVČ či dokonce firmy. Leasing je bez náhledu do registru a prokazování př... .

Jméno:

Leasing a.s.

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

16.3.2013

Seriozní půjčky do 180 000 Kč bez poplatků

Nabízíme půjčky a úvěry na směnku do 180 000 Kč bez poplatků předem a bez nahlížení do bankovních registrů. Klidně můžete mít zápis, nám to nevadí. Posouzení žádosti je zdarma a do druhého dne je vše vyřešeno. Výplata na... .

Jméno:

Zdeněk Protivínský

Částka:

180 000 Kč

Datum zveřejnění:

15.3.2013

Půjčka bez poplatku, bez podvodu a bez volání 900

Potřebujete peníze a v bance Vám nepůjčí? Nabízím nebankovní půjčku. Díky tomu, že se jedná o nebankovní řešení, můžete mít zápis v registru dlužníků. tento parametr neřešíme ani nekontrolujeme. Půjčka je bez poplatků! P... .

Jméno:

Půjčka bez poplatku

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.3.2013

Nejlepší půjčka bez registru ihned se zástavou

Dobrý den, pokud potřebujete peníze a banka Vám nechce půjčit, nevíte kudy kam, ale máte možnost ručit nemovitosti anebo družstevním bytem? Tak si půjčte u nás. Pokud nemáte čím ručit, tak si zde vyberte jinou půjčku. Ch... .

Jméno:

Pavel Sokola

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace