Půjčka na rekonstrukci bytu, domu - 700 000 Kč

Dobrý den, mám zájem o půjčku na rekonstrukci bytového domu v Liberci o dispozici 3+1 v osobním vlastnictví. V minulosti, když jsem se rozváděl, jsem se dostal do problému se splácením půjček. Dnes už asi minimálně 2 roky mám vše zaplacené a nikde nic nedlužím. A nemám nikde žádné závazky. V únoru roku 2012 jsem ukončil pracovní poměr a to z osobních rodinných důvodů. Nyní jsem na úřadu práce a vypadá to na dobré cestě, že od května budu zase zaměstnám. Nevím tedy, zda je nějaká možnost půjčky, kterou potřebuji na rekonstrukci bytu. Byt je můj, mám ho v osobním vlastnictví a mohu s ním popřípadě i ručit. Žádám o 700 000 Kč. Jedná se o lokalitu v Jablonci nad Nisou. Můj telefon pro okamžité kontaktování je 731764638. Případně lze využít i e-mailu m.topinka@atlas.cz. Předpokládám velmi čestné jednání, kdy nebudou požadovány poplatky předem. bude-li vyžadováno ručení domem, tak by bylo vhodné, kdyby jste zajistili odhadce ceny vy. Zajištění celé půjčky na rekonstrukci domu by bylo na podpis úvěrové smlouvy. Ne směnka. Jsem k dispozici po celý den k dalším dotazům. Zaměstnání momentálně nemohu zajistit, ale je to na dobré cestě v rámci dalšího měsíce. Děkuji za odpovědi a nabídky na poskytnutí peněz na rekonstrukci, pěkný den Milan Topinka

Jméno žadatele:

Milan Topinka

Email žadatele:

m.topinka@atlas.cz

Telefon žadatele:

731764638

Požadovaná částka:

700 000 Kč

Kraj - Bydliště

Liberecký kraj

Město - Bydliště

Jablonec nad Nisou

Datum vložení inzerátu: 22.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní půjčka pro OSVČ bez registru 200 000 Kč

Dobrý den, živím se jako OSVČ (osoba samostatně výdělečně činná). Můj měsíční plat se pohybuje v rozmezí 35 000 Kč až 50 000 Kč. Odvíjí se od množství aktuálních zakázek a data jejich dokončení. Někdy se sejde více zapla... .

Jméno:

Radek Dovičič

Částka:

200000 Kč

Datum zveřejnění:

21.4.2013

Půjčka na dům bez registru (nebankovní řešení)

Tak situace je taková, že jsme rodina, která by si chtěla koupit vlastní dům. Situace je u nás taková, že jsou 3 z nás, kteří mají zaměstnání u stejné firmy. Můžeme to i všichni doložit. Jenže otec měl v minulosti problé... .

Jméno:

Petra Hypšova

Částka:

700 000 Kč

Datum zveřejnění:

21.4.2013

Online půjčka bez zbytečných otázek

Nabízíme vám zde přehled našich produktů, ze kterých si vybere úplně každý a v jakékoliv situaci. Přednostně půjčujeme zaměstnancům, ženám na MD, důchodcům a podnikatelům. Zkrátka úplně každý si u nás může vybrat a požád... .

Jméno:

Klindera

Částka:

1 700 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Peníze na ruku ještě dnes od soukromé osoby

Nabízíme vám peníze na ruku s vyplacením ihned od soukromých investorů. U tohoto typu je nutná zástava nemovitosti, pokud vám tento parametr nevyhovuje, vyberte si zde jiný druh půjčky. Nabízíme nepřeberné množství produ... .

Jméno:

Andrýsek

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace