Dům na Splátky - Prodám, Koupím, Formou na Splátky

Dobrý den, jsem zástupce akciové společnosti, která poskytuje nebankovní úvěry v oblasti bydlení a domů na splátky. Je jedno, jestli koupíte, prodáte nebo zaplatíte formou splátek. Naše finance pocházejí ze soukromých zdrojů - můžeme vám vždy doložit, že právě ty vaše jsou zcela čisté a jsou financovány zcela poctivě. Nejmenší finanční částku, kterou vám můžeme poskytnout, je 50 000 Kč. V oblasti bydlení ji můžete využít na zaplacení nájmů nebo na drobné opravy. Maximální částka je 5 000 000 Kč, kdy ji klienti nejčastěji využívají ke koupi domu. U nižších částek neklademe na žadatele žádné podmínky, nekontrolujeme registr, neručíte svým majetkem, nehledáte ručitele.... . Vše co nejrychleji a bez zbytečného čekání. U Vysokých částek (v řádech milionů) je vždy kladeno několik podmínek. V prvním případě musíte doložit svoji bonitu (schopnost splácet). Nejčastěji to klienti řeší doložením výpisů z účtů a dokázání tak, že mají pravidelné příjmy. Někteří zároveň přinášejí výpis z katastru nemovitostí aj.U takto vysokých částek je to vždy na osobní domluvě a jednáním. Dokážeme vyřešit takřka jakoukoliv situaci, jediné co je třeba - kontaktovat nás. Udělejte to co nejdříve. vše je nezávazné a alespoň zjistíte naše podmínky pro vaši situaci. Nic za to nedáte (nevoláte na 900, kliknete zde na typ úvěru a pak vyplníte formulář). Budeme se těšit na vzájemné setkání.

Jméno žadatele:

Domy na splátky a.s.

Email žadatele:

klikni vedle

Telefon žadatele:

klikni vedle

Požadovaná částka:

5 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihočeský kraj

Město - Bydliště

Český Krumlov

Datum vložení inzerátu: 31.1.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Úvěr na Bydlení - Půjčky na Podnájem a Koupi Bydlení

Zdravíme Vás. Jsme soukromá akciová společnost, která na nebankovním trhu poskytuje veškeré finanční služby, které jinak zajišťují banky. Dokážeme vám nabídnout všechny služby, které běžně poskytují bankovní společnosti ... .

Jméno:

Bydlení a.s.

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Půjčím Vlastní Peníze - Ihned Ještě Dnes na Účet

Jsem podnikatel, který má v současnosti peníze navíc - půjčím vlastní peníze. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl je poskytnout k půjčení zájemcům na internetu. Nejsem zapojený v žádné společnosti, která poskytuje nebankovní... .

Jméno:

ing. Pavel Haberák

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Půjčky do 50 tisíc, 100 tisíc, 200 tisíc, 300 tisíc, 500 tisíc

Dobrý den, jako obchodní zástupce naší společnosti vám nabízím peníze v několika kategoriích. U každého rozmezí jsou jasně stanoveny podmínky, dle kterých se můžete velmi jednoduše orientovat. U nejnižší možné částky, 50... .

Jméno:

Půjčky do tisíc

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Půjčky do 5 tisíc, 10 tisíc, 15 tisíc, 20 tisíc, 30 tisíc

Dobrý den, nabízíme našim klientům půjčky v celkem pěti kategoriích. Jedná se o půjčky do 5 tisíc a 10 tisíc - v tomto případě není kontrolován registr, není požadováno doložení vaší výplaty a ani váš zaměstnavatel nemus... .

Jméno:

Adam Petrák

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace