Nebankovní půjčka bez doložení příjmu - až 250 000 Kč

Na přání inzerenta byly z inzerátu smazány všechny osobní informace. Vyberte si výše jiný inzerát. Dobrý den, potřebuji najít nebankovní půjčku, kterou by bylo možné schválit i bez doložení příjmu. Její výše by měla být 250 000 Kč. Jsem trvale zaměstnaný a slušně vydělávající člověk. Měsíčně si vydělám 50 000 Kč - 60 000 Kč tisíc. Problémem, je, že to ale nemohu doložit. A bez doložení příjmu se mi 250 000 Kč velmi těžce shání. Bohužel. Z minulosti před x lety mám nějaké záznamy v registrech. Již to ale není aktuální a sám finanční problémy nemám. Chci si půjčit kvůli bratrovi, který nasekal dluhy a rodinně to znepříjemňuje život. Tou nebankovní půjčkou bez doložení příjmu bych to rád vyřešil, vyplatil dluhy a ušetřil rodinu všech starostí. Jelikož platím vysoký nájem, mám i větší náklady na život, taky dost služebně cestuji a nemám dost peněz ani čas abych to uhradil celé. Mě bratr platí a platil by i další věci. S věřiteli ale bohužel nekomunikuje. Navíc je zaměstnán jen brigádně a má exekuce, tak mu nikdo nepůjčí. Já jsem na tom podstatně líp a jsem schopen splácet měsíčně i 10 000 Kč. Bohužel ale nedoložím příjem a ani nemám zatím vlastní nemovitost, kterou bych případně ručil. Na druhou stranu jsem již 4 roky zaměstnán a vždy držím slovo a jsem poctivý muž. Pokud mi věříte napište svou nabídku na email. Chápu, že jsem dost rizikový klient, ale zkusím to takto.Nicméně jsem v mnohem lepší pozici než můj bratr a tak si myslím, že mám mnohem vyšší šanci na schválení půjčky. Pokud by tedy bylo možné mi poskytnout 250 000 Kč bez doložení příjmu, tak mě prosím kontaktujte. Na závěr dodám, že předem již nic a nikomu neplatím. Z toho jsem vyléčen. Platil jsem v minulosti a vždy to byl podvod. A stálo mě to x tisíc. Pište jen seriozní lidi, kteří opravdu mají tyto peníze a opravdu mohou poskytnout 250 000 Kč. Děkuji, pište na email.

Jméno žadatele:

smazáno

Email žadatele:

smazán

Telefon žadatele:

smazán

Požadovaná částka:

250 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Brno

Datum vložení inzerátu: 27.4.2015

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Kdo půjčí soukromě 100 000 Kč bez poplatku a bez registru

Najde se někdo seriózní a poctivý, kdo by mi mohl pomoc a půjčit 100 000 Kč? Vyžaduji čestné jednání bez podvodů - bez poplatků. Nejsem schopná Vám dávat peníze za nic a nikomu nic takové nevyplácím. Prosím nepište si př... .

Jméno:

Veronika

Částka:

100 000

Datum zveřejnění:

27.4.2015

40 000 Kč - Rychlá nebankovní půjčka bez registru a bez příjmu

Dobrý den, hledám úvěr nebo rychlou nebankovní půjčku ve výši 40000 Kč. I když mám pravidelný měsíční příjem, představovala bych si produkt, který bude bez dokládání příjmu. Zároveň nechci ručit žádnou nemovitostí ani ji... .

Jméno:

Veronika Uhlířová

Částka:

40000

Datum zveřejnění:

27.4.2015

Půjčka na dluhy 80000 Kč - Vyplacení dluhů a sloučení půjček

Velmi moc zdravím, obracím se na vás s otázkou, kde v dnešní době sehnat peníze na dluhy? Konkrétně na vyplacení dluhů ve výši 80000 Kč a sloučení všech půjček do jedné větší. Věřte mi, že jsem vyzkoušel již naprosto vše... .

Jméno:

Zdenek

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

3.11.2014

Půjčka Peníze na ruku (20000) v hotovosti bez poplatku

Dobrý den hledám na rychlo hodného člověka, kterému záleží na druhých lidech. A rád by pomohl člověku ve finanční nouzi. Potřebuji peníze na ruku v hotovosti ve výši 20000 Kč. Loni v Listopadu jsem se přestěhoval do menš... .

Jméno:

Zbyněk Krejčík

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.10.2014

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace