Půjčka pro důchodce do 15 000 Kč bez poplatku

Mám pro vás nachystány produkty, ať již spadáte do jakékoliv kategorie žadatelů. Můžete být zaměstnaní, invalidní důchodci nebo starobní důchodci. Vždy jsem schopný pro vás zajistit požadovanou finanční částku. A to bez dlouhých jednání, zbytečných schůzek a neustálého navyšování požadavků. podívejme se například na produkt, na půjčku pro důchodce do 15000 Kč bez poplatku. Máte zde možnost dostat až 15000 Kč. nepotřebujete nijak dokládat svůj příjem, jelikož důchod je již dostatečným důkazem. Nic víc není třeba. Od důchodců nikdy nevybírám poplatky dopředu (stejně tak ani od nikoho jiného). Jsem poctiví poskytovatel, který skutečně dává peníze. Má cenu zde zmiňovat, kolik se na nebankovním trhu pohybuje podvodníků? Lidí, kteří akorát své klienty podvádí. Například si řeknou o poplatek dopředu. Jakmile jim ho pošlete na bankovní účet, tak již o nich nikdy neuslyšíte. Nebo takových lidí, co vás nutí volat na placené telefonní linky. Nebo snad někteří nutí i platit pojištění. A přesně s těmito praktikami se zde nesetkáte. Nikdy nemusíte platit dopředu, nevoláte na placená čísla, ale žádáte online přes internet. A ani zde není možnost si sjednat pojištění a naletět tak vychytralému podvodníkovi. Pokud máte zájem o půjčku pro důchodce až do 15 000 Kč bez poplatku, tak máte zde možnost. Doba splatnosti lze sjednat až na 1,5 roku - 18 oddělených splátek. Měsíčně můžete platit již od méně než 1000 Kč. Což si jistě může dovolit skutečně každý. Nepožaduje se zaručení nemovitosti ani dokládání potvrzení o příjmech. A pokud vám tato částka nebude stačit na vaše potřeby? Není problém, inzeruji zde více možností, jak si přijít i na mnohem vyšší částky. Třeba i 1 000 000 Kč. Zde již ale může být požadováno, abyste dali do zástavy váš rodinným dům nebo byt. Pokud nemůžete, tak se podívejte po nižší částce. třeba 15000 Kč nebo 50000 Kč. vše je jen na vás, o kolik budete mít zájem a o kolik si mi napíšete. Úroková sazba (RPSN) začíná již od 21%, což je na nebankovní sektor velmi výhodná nabídka. Ano, u banky byste možná dosáhli na o něco nižší úrok. Ale museli byste prokázat čistý bankovní registr a třeba i mít vhodnou zástavu. A tak s nimi procházet zdlouhavým schvalovacím procesem. Pokud ale hledáte rychlou půjčku pro důchodce bez poplatků dopředu, tak jsem nejlepší volbou právě já. Dávám peníze po celé České republice bez rozdílu vašeho bydliště. Jen požádejte. A na zbytku se domluvíme. Rozumné podmínky, poctivé jednání a slušné vystupování. Po vás na oplátku požaduji pravidelné splácení. Lidský přístup.

Jméno žadatele:

Jiří Janeček

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

912345593

Požadovaná částka:

15 000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Bruntál

Datum vložení inzerátu: 3.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Poptávám půjčku do 100 000 Kč

Poptávám půjčku do 100 000 Kč od nějaké soukromé osoby. Ne od banky, od nebankovní společnosti by případně taky mohlo být. Rozložení na cca 60 měsíců. Budu v blízké době nastupovat na MD a potřebuji poplatit nějaké nové ... .

Jméno:

Urbanová

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

2.5.2013

Hotovostní půjčka okamžitě 80 000 Kč

Okamžitě potřebuji půjčit hotovostně 80 000 Kč. Jsem zaměstnaná se smlouvou na dobu neurčitou a příjem mám 20 000 Kč. Jsem v bankovním registru. Potřebuji uhradit rodinný dluh. Mám exekuce, které byly uvaleny neprávem a... .

Jméno:

Eva Skotáková

Částka:

80 000 Kč

Datum zveřejnění:

2.5.2013

Půjčka do 24 hodin bez poplatku až 300 000 Kč

Máme v nabídce půjčky pro podnikatele 300 000 Kč. Dále máme i jiné nabídky, ze kterých si jistě vybere každý z vás. Pro zaměstnance máme nachystáno 100 000 Kč ihned k vyplacení. Pro důchodce stejně tak 100 000 Kč. V nepo... .

Jméno:

Naďa Burianová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

2.5.2013

Potřebuji peníze na ruku - nejsem v registru, nemám dluhy

Jsem zaměstnaná na dobu neurčitou a můj čistý měsíční příjem se pohybuje kolem 15000 Kč měsíčně. Jsem svobodná, bezdětná a nemám žádné finanční závazky vůči další osobě. Prostě si žiji sama na sebe. Potřebuji velmi nutně... .

Jméno:

Sabina Karolová

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

2.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace