Půjčka 150000 Kč bez doložení příjmu ihned na účet

Dobrý den, už jsem několikrát zkoušela banku. Ale tam mě vždy odmítli. Pak jsem zkoušela normální nebankovní firmy, které nabízejí na internetu peníze. A opět jsem neuspěla. Takže jsem přešla i na normální inzerci a už nějakou dobu se tady snažím najít člověka, co by mi půjčil 150000 Kč. Nejdřív jsem naletěla podvodníkům a peníze jsem nikdy neviděla. Od té doby se snažím pořád dokola někoho sehnat, kdo by mi pomohl. A už dost dlouhou dobu. Takže vám moc snažně prosím, přečtěte si to a zvažte moji poptávku. Už jsem unavená z toho, jak pořád dokola a dokola všude vkládám nové a nové žádosti. Prosím, opravdu ty peníze chci. Mělo by se jednat o 150000 Kč. Všechny finance bych využila na další rozvoj a investici do mého podnikání. Vidíte? Chci je utratit rozumně. Ne za žádnou dovolenou, novou kuchyň, nebo zaplacení dluhů. Proč mě ale odmítají je, že jsem vedená v registru. Protože podnikám a nemám zaměstnání, tak musí být bez doložení příjmů. Doručení chci ihned na účet - protože na to už spěchám. Jsem ochotna respektovat vaše podmínky a vše, co budete chtít. Úrok preferuji rozumný. Něco mezi 20% až 25% by bylo výborné. Nemám žádnou nemovitost, nic vhodné k zástavě a bohužel stejně tak jsem ani nenašla náhradního ručitele. Veškeré peníze bych vám v současné době byla schopna splatit do cca 3 až 5 let. Pokud se mi v podnikání bude dařit jak předpokládám, tak bych ráda ve smlouvě měla i možnost předčasného splacení. Oproti této půjčce jsem vám ochotna podepsat směnku nebo se s vámi sejít u notáře a zde vše podepsat. Záleží jen na vašich podmínkách. Může mi prosím někdo v této situaci poskytnout 150000 Kč? Ihned na účet a bez doložení příjmu? Pokud ano, tak jen prosím o poctivé nabídky. Na výzvy placení peněz na účet za zprostředkování už stejně reagovat nebudu. Stejně tak žádné pojištění nebo přesměrování na 900. Jen ti, co opravdu půjčují. Pokud ano, můžete mě kdykoliv zatelefonovat na 702335482 nebo případně poslat na email coufalova.katerina@email.cz za jakých podmínek mi můžete 150000 Kč nabídnout. Jsem ochotna poctivě splácet a plně respektovat vámi navržené podmínky. Mockrát vám děkuji. A doufám, že toto je již poslední žádost, kterou musím vyplňovat. Už mě to nebaví. Mockrát děkuji za kladné vyřízení, Kateřina Coufalová

Jméno žadatele:

Kateřina Coufalová

Email žadatele:

coufalova.katerina@email.cz

Telefon žadatele:

702335482

Požadovaná částka:

150000 Kč

Kraj - Bydliště

Kraj Vysočina

Město - Bydliště

Třebíč

Datum vložení inzerátu: 12.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Online půjčky dlužníkům, půjčky přes internet

Dobrý den, nabízím vám možnost dostat peníze přes internet. Nevoláte a nenecháváte se přesměrovávat na 900. Neposíláte nám žádné peníze dopředu. Rozmezí je stanoveno na žádosti od 3000 Kč (minimálně) až do 5 000 000 Kč (... .

Jméno:

Andrea Nová

Částka:

50000000 Kč

Datum zveřejnění:

12.4.2013

Odlužení zdarma - Vyberte si u nás

Dobrý den, máme zde produkty pro všechny, které už unavují neustálé telefonáty a výhrůžné dopisy od věřitelů. Umíme zastavit exekutory, vymahače i nucenou (nedobrovolnou) dražbu do 48h. Nabízíme odlužení dle zákona. Po... .

Jméno:

Zuzana Machová

Částka:

0 Kč

Datum zveřejnění:

11.4.2013

Seriózní půjčky - od ověřených osob na účet

Nabízíme vám nebankovní bezúčelové půjčky, které lze vyplatit až do výše 1000000 Kč - jeden milion korun. Jde o nebankovní produkty, které jsou financovány ze soukromých peněz. Od podnikatelů a jiných bohatých investorů,... .

Jméno:

Jan Potměšil

Částka:

1000000 Kč

Datum zveřejnění:

11.4.2013

Půjčka 40000 Kč ihned bez registru a poplatku

Na žádost byly kontaktní informace odstraněny. Vyberte si prosím níže jinou nabídku nebo poptávku půjčky. Případně si založte svoji vlastní poptávku půjčky bez registru či nabídku půjčky bez poplatku. Děkujeme za poch... .

Jméno:

smazáno

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

10.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace