Půjčka na doplatek kupní ceny domu, máme našetřeno

(bez poplatků) Již po třetí jsem vybrala dům a konečně jsem se dostali svými financemi na tři čtvrtě kupní ceny domu. Ale chybí nám zbytek k doplatku, ta poslední čtvrtina ceny domu. Myslíme, že investice do tohoto domu je to správné, hlavně pro naše děti. Máme našetřeno 3 000 000 Kč, potřebujeme půjčit 1 000 000 Kč, celková cenu domu je 4 000 000 Kč. Zástavu momentálně nemáme, protože jsme v podnájmu. Ale mohli bychom vám ručit domem po jeho koupi. Chtěla bych Vás poprosit o možnou půjčku. Chceme to od solidní společnosti, která nevybírá poplatky a která jedná čestně. Jde o velké peníze, jednáme obezřetně. Nevím co dělat - čekáme na vaše nabídky. Možné setkání by mohlo nejlépe proběhnout v Českých Budějovicích. Peníze bychom chtěli na smlouvu o úvěru. Kontaktujte nás ihned, pokud nám můžete zajistit dofinancování zbylé části domu. O zprostředkovatele a jiné placené služby nemáme zájem. Děkuji Vám za Váš čas. Lenka Šebková

Jméno žadatele:

Lenka Šebková

Email žadatele:

lenka.sebkova@victorysdruzeni.cz

Telefon žadatele:

724155056

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihočeský kraj

Město - Bydliště

České Budějovice

Datum vložení inzerátu: 4.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Jak vymazat záznam z bankovního registru dlužníků?

Dobrý den, já žádnou půjčku nežádám a ani nepotřebuji. Co bych ale potřebovala, je výmaz z registru dlužníků. Jsem ochotná vám za tuto službu i zaplatit vámi stanovenou částku. Bohužel se mi ale zatím nepodařilo najít ni... .

Jméno:

Orysya Maršiková

Částka:

jen výmaz registru

Datum zveřejnění:

3.10.2013

Sloučení půjček 500000 Kč s nízkou splátkou, dlouhou dobu

Jsem zaměstnaná v Globusu jako prodavačka a mám stálý plat, pracuji tam za 12000 Kč. Bohužel jsem si v minulosti udělala nějaké dluhy, které už vůbec s mým platem nestíhám splácet. Je zde více splátek a jsou vysoké. Mé d... .

Jméno:

Anna Lhotková

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

3.10.2013

Půjčka na plýny, sunar a vybavení pro miminko

Jsem v těžké životní situaci, je toho na mě moc a navíc ještě ani nemám peníze. Narodilo se nám miminko, to nás stálo hodně peněz a utratili jsme úplně všechno, co jsme měli. A do výplaty nám nestačí peníze. Nemáme už an... .

Jméno:

Vladimíra Půrová

Částka:

7000 Kč

Datum zveřejnění:

2.10.2013

Potřebuji půjčku na zaplacení opravy auta

Jsem zaměstnaná na dobu neurčitou v Střední škola stavební, Fr.Šrámka 1350, Teplice. Za tuto práci pobírám 12000 Kč. Jsem již rozvedená a mé děti jsou mimo domov. Takže za ně nemám žádné výdaje a měsíční výdaje jsou jen ... .

Jméno:

Jarmila Klapetková

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

2.10.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace