Vyplacení exekuce a dluhů, i pro dlužníky a neplatiče

Máte dluhy, které každým měsícem i dnem narůstají? Je pro Vás noční můrou neustálé naléhání ze strany věřitelů, exekutorů nebo vymahačů půjček? Nebo vám již dokonce hrozí exekuce na váš osobní majetek? Máme pro Vás velice slušné, poctivé a výhodné řešení. Zastavíme za vás exekuce i nucenou dražbu majetku. Vhodné pro dlužníky nebo neplatiče. Snížíme vaše poplatky, všechno vyplatíme a ještě Vám zůstanou volné peníze. Ty poté budete moci využít libovolně. Takže nejenže vyplatíme exekuce a dluhy, ale ještě vám dáme další peníze navíc. Zbavíme vás exekutorů a věřitelů. Budete vše dlužit jen nám a splácet jen nám jednu jedinou splátku. Majitelem jste stále Vy. Peníze u Vás budou během pár dní. Stačí si vybrat jedno z našich řešeních a požádat nás online přes internet. Vyřídíme internetové formuláře bezplatně a i nadále nebudeme během dalšího procesu požadovat peníze. V krizové situaci vám můžeme poskytneme zálohu. Řešte své problémy včas, zbavte se vašich závazků s námi. Nekontrolujeme registr - bez bankovního registru. Jsme poctiví a slušní poskytovatelé. Vyberte a požádejte nás přes internet. Velmi ochotně vám pomůžeme. Slušné a přátelské jednání je naším standardem. Řešíme závazky bez omezení na výši, i několik milionů. Kontaktujte nás, vše začneme řešit ještě dnes.

Jméno žadatele:

Jana Nováková

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

773769602

Požadovaná částka:

neomezeně Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Jeseník

Datum vložení inzerátu: 28.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na koupi domu bez registru a bez poplatků

Jako nebankovní zprostředkovatel, který nepožaduje provize, vám mohu zajistit mnoho druhů půjček. Od krátkodobé před výplatou až po půjčky na koupi domů. A právě a té bych vám ráda poskytla více informací. Na koupi nemov... .

Jméno:

Jana Široká

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.4.2013

Půjčka při exekuci, vyplacení dluhů a oddlužení

Možná jste se dostali do situace, kdy už nestíháte a nezvládáte splácet své závazky. Možná se jedná o bankovní závazky, normální kontokorenty, kreditní karty a bankovní úvěry. Ale je možné, že již jste sklouzly do nebank... .

Jméno:

Antonín Kočí

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Potřebuji peníze ihned v hotovosti na ruku

Dobrý den, potřebuji peníze ihned bez čekání, zbytečného prodlužování a ověřování. Má situace skutečně velmi, ale velmi spěchá. Vše bych úplně v nejlepším případě vyřídila ještě dnes, nebo přes víkend. Maximální možné da... .

Jméno:

Křečková

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Půjčka 150 000 Kč na zaplacení dluhů.

Vzhledem k nedávné ztrátě zaměstnání jsem se dostala do dluhové pasti. Mé dluhy se začaly kupit a jedinou cestou jak je splácet si opětovně půjčovat. Potřebuji se z ní dostat. A to získáním půjčky od soukromé osoby ve vý... .

Jméno:

Pavla Bílá

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace