Nebankovní půjčky na zástavu nemovitosti - S ručením domem nebo bytem

Nabízíme půjčky a úvěry, které jsou určeny všem klientům, kteří potřebují rychle hotovost a vlastní vhodnou nemovitost k zástavě. U nás je nutno ručit nemovitostí, která má minimálně 80% cenu, o jakou zde žádáte. Pokud například vlastníte dům v hodnotě 1 000 000 Kč, můžete od nás získat 800 000 Kč ihned. Nabízejí se možnosti ručení rodinným domem, rekreačním objektem, družstevním bytem v okrajových případech i pozemky - zde záleží na domluvě a osobním jednáním. Půjčky a úvěry jsou bez poplatků předem, náhledu do registrů a prokazování příjmu. Klidně můžete mít nesplacené závazky, žádné zaměstnání a stejně i tak vám dáme požadované peníze. Čerpání finančních prostředků již do 24 hodin od doručení nejnutnějších podkladů. Posouzení půjčky již na základě fotodokumentace, případně i návštěva a bezplatné posouzení našim odborníkem. Poskytujeme od minimální hranice 30 000 Kč se splatností až na 20 let. Budete tak splácet jen minimální částky a váš rozpočet nebude nijak výrazně zatížen. Půjčku je možné kdykoliv předčasně splatit bez dalších sankcí. Finanční prostředky lze využít na cokoliv: - na konsolidaci - na refinancování - na přeúvěrování - na exekuce (počet není omezen) - na oddlužení - na rekonstrukci... . Zcela bezúčelová verze. Pokud vás naše nabídka zaujala, kontaktujte mě prosím ještě dnes. Renáta Skočková

Jméno žadatele:

Renáta Skočková

Email žadatele:

vyberte konkrétní typ

Telefon žadatele:

vyberte půjčku

Požadovaná částka:

5 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Ostrava

Datum vložení inzerátu: 4.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Americká Nebankovní Hypotéka - Celá ČR, nejen Olomouc

Potřebujete peníze a banka Vám nechce půjčit, nevíte kudy kam, ale máte možnost ručit nemovitosti anebo družstevním bytem? Pak jste narazili na tu správnou nabídku. Můžeme vám zprostředkovat peníze až do maximální výše 1... .

Jméno:

Pavel Sokola

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Půjčka od soukromníka, od soukromé osoby ihned

Hledám soukromníka, soukromou osobu, soukromého investora nebo podnikatele, který by mi byl ochotný půjčit 30 000 Kč. Jsem mladá maminka, kterou za pár dnů čeká porod. Nyní jsem vedena na úřadu práce a pobírám dávky. To ... .

Jméno:

Radka Juřičková

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

100% schválení půjčky - bez poplatku, vyplatíme i exekuce

Dobrý den, chcete-li půjčit peníze rychle, čestně a bez poplatků vyberte si jeden z našich druhů půjčky. Můžete se zde podívat, kliknout a rovnou vidět, kolik maximálně můžete dostat a kolik budete splácet. Pokud máte ex... .

Jméno:

Poctivé půjčky

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

Půjčka na exekuci bez zástavy - Ihned, Ještě dnes

Poskytujeme peníze na výplatu exekuce. Je jedno, zda-li exekuce byla na vás uvalena dnes nebo již běží. Dokážeme pomoci v každé situaci. Standardně půjčujeme až do výše 1 500 000 Kč, při osobním jednání je možno domluven... .

Jméno:

Ivan Klindera

Částka:

1 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace