Okamžitá půjčka bez registrů v hotovosti na ruku ihned

Dobrý den milí investoři, potřebuji okamžitě půjčit a vyplatit přímo na ruku hotovost. Mělo by se jednat o 50000 Kč, ale aby jsem to mohl dostat okamžitě a v hotovosti! Žádné zdlouhavé schvalování a žádné byrokracie. Bohužel mám několik problémů, kvůli kterým mi zatím odmítli všechny žádosti a dostalo se to až tak daleko, že už nemám čas čekat a musím to řešit takto. Bez nějakého schvalování, posuzování a jiných zdržení. Prostě ty peníze potřebuji do pondělí. Jsem ochoten vrátit i o polovinu víc. Úrok 50% není problém, všechno zaplatím a budu platit každý měsíc poctivě. jsem už v naprosto zoufalé situaci. Vyzkoušel jsem už úplně všechno na co jsem narazil. Žádal jsem už snad u úplně každé firmy, která nabízí peníze. Podával jsem už desítky žádostí, ale vůbec nic mi nevyšlo. A tak moc prosím o okamžitou půjčku bez registrů. A tak, aby mi mohla být vyplacena hotovost na ruku. Jsem z Prahy a můžeme se dohodnout i na setkání. Někde u vás, klidně přijedu. Mám zaměstnání a můžu přinést potvrzení o příjmech. Ale mohli by jsme to udělat jako půjčku pouze na OP? Dva doklady totožnosti mám. Tak by to pro mě bylo nejvýhodnější. Jinak už opravdu nevím jak to řešit. Zároveň i hledám někoho, kdo se zabývá zprostředkováním peněz. Klidně beru i nabídky přes zprostředkovatele, pokud mi to bude opravdu vyplaceno. A úplně bez problémů i vám ráda poté vyplatím vaši provizi - ne ovšem předem. Až poté, co mi dají půjčku. Předem rozhodně nedám už ani korunu. Sice jsem ve složité situaci, ale rozhodně se už nedám podvést. Stejně bych na to už ani neměl peníze. Moje problémy jsou takové, že potřebuji 50000 Kč. Ale maximálně v pondělí. Později už ne. Pokud mi nemůžete pomoci do této doby. tak je to pro mě už zbytečné. Jinak co se týká mojí situace, tak s majetkem na tom nejsem moc dobře. Zástavu nemovitosti rozhodně nemám. Že bych měl nějaký movitý majetek, tak to taky ne. Ručit bych vám asi nemohl. A taky neznám nikoho, kdo by se upsal za mě. Ale já bych to podepsal a upsal se vám i na vysoký úrok. A všechno bych poctivě splatit. S tím by pak nebyl problém. Protože zaměstnání mám a příjem každý měsíc taky. Ozvěte se mi ihned na telefonní číslo, které jsem vyplnil níž. Nebo napište na email. Budu moc čekat na nějakou rychlou reakci. Ale pouze v případě, že máte okamžitou půjčku v hotovosti na ruku a nenahlížíte do registrů. A taky pouze v případě, že nevyžadujete platit cokoliv předem. V takovém případě nemám zájem a vůbec mi nepomůžete. Děkuji vám Vlastimil Blažek, telefon 722586988 a email david_ek@centrum.cz. Mým bydlištěm je Praha 8, můžeme se zde setkat. Tak pište nebo volejte ihned!

Jméno žadatele:

Vlastimil Blažek

Email žadatele:

david_ek@centrum.cz

Telefon žadatele:

722586988

Požadovaná částka:

50000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 8

Datum vložení inzerátu: 2.1.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka 250 000 Kč ihned bez zástavy, poplatku a registru

Prosím věřitele o rychlý a bezpečný úvěr cca 250 000 Kč. Mám zaměstnání, nemůžu doložit smlouvu, zástavu nemám, ručitele taky, peníze ale potřebuji získat co nejdříve. Mám totiž momentálně finanční těžkosti. Do finančníc... .

Jméno:

Danuše Čejková

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.12.2013

Rychlá nebankovní půjčka 75000 Kč na dluhy a půjčky ihned

Dobrý den, poptávám od soukromého investora nebo od soukromé osoby rychlou nebankovní půjčku ve výši 75000 Kč. Potřebuji totiž vyplatit dluhy a to ihned. V roce 2002 nám byl povodní zničen byt v Praze. Rozhodnutím soudu ... .

Jméno:

Petr Volf

Částka:

75000 Kč

Datum zveřejnění:

16.12.2013

Rychlá půjčka 150000 Kč na sloučení dluhů a půjček ihned

Jako OSVČ Vás žádám o půjčku ve výši 150.000,- Kč na sloučení mých dluhů a půjček. Dostala jsem se do špatné finanční situace díky podnikání, nalítla jsem jedné firmě na zprostředkování. Teď mi vyhrožují nezákonně, že na... .

Jméno:

Andrea Horáková

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

10.12.2013

Rychlá půjčka na vánoční dárky bez registru 10000 Kč ještě dnes

Zdravím Vás, chtěla bych vás teď poprosit o drobnější pomoc v mé situaci. Poptávala bych od nějakého soukromého investora, normální osoby, podnikatele nebo nebankovní firmy rychlou půjčku v ceně 10000 Kč a to ještě dnes ... .

Jméno:

Monika Telinová

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

6.12.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace