Půjčka na Mateřské Dovolené bez Doložení Příjmů Ihned

Dobrý den maminky, jste na mateřský a hledáte nějaké ty peníze? Pracuji u nebankovní společnosti a jmenuji se Jana Jurečková. Jsem zaměstnána v oddělení, které se zabývá půjčkami do výplaty, penězi přes SMS...zkrátka malé částky, kterou jsou vypláceny IHNED a bez dokazování příjmů. Naše maximální povolená hranice je 20 000 Kč. Tyto peníze můžeme poskytnou všem našim žadatelům, kteří nám jednoduše pošlou žádost. Vyberte si zde typ, klikněte na něho a odešlete mi vaši žádost. Ihned, jak nám sem dorazí, tak se na ní vrhneme. Zpracujeme ji, vyhodnotíme a dokonce vám i na naše náklady zavoláme. Během rozhovoru se budeme i rovnou zabývat tím, jak chcete peníze doručit. Nejjednodušším způsobem je převod na bankovní účet. U stejné banky je ihned, u různých do druhého rána. Některé maminky na mateřské dovolené ale preferují peníze do vlastních rukou. Takže můžete přijít i vy k nám na jednu z našich 14 poboček (v každém krajském městě). A v neposlední řadě můžeme navštívit i vaši domácnost a sejít se u vás. V rámci krajského města je tato služba vždy zdarma. Bydlíte-li ve vzdálenější oblasti, je nutno počítat s poplatkem 15Kč/Km. V tom případě je pro vás jistě výhodnější převod na účet. Nepožadujeme, abyste nám ukazovali, kolik berete - bez dokazování příjmů. Stejně tak pro nás není překážkou váš záznam v registru (Solus aj.). Prosím, kontaktujte nás. Klikněte zde na půjčku a napište mi. Udělejte to co nejdříve. Pak už bude vše v naší režii a o vše se za vás postaráme. Úroky jsou velmi nízké a stejně i tak měsíční splátka - protože se jedná jen o 20 000 Kč. Samozřejmostí je, že nevybíráme žádné peníze předem (ne poplatkům) ani žádné 900 nebo pojištění. Jsme velmi seriózní. vyberte si zde druh, kontaktujte nás a dořešíme to. Velmi vám děkuji, s přátelským pozdravem za celou společnost bc. Jana Jurečková

Jméno žadatele:

bc. Jana Jurečková

Email žadatele:

vyberte půjčku

Telefon žadatele:

vyberte půjčku

Požadovaná částka:

20 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 7

Datum vložení inzerátu: 1.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní Hypotéka na Koupi Nemovitosti

Nabízíme vám výhodnou úrokovou sazbu a okamžité jednání + vyřízení. Poskytujeme nebankovní hypotéku na koupi nemovitosti. Můžete si za ni koupit rodinný dům, bytovou jednotku, podnikatelský objekt, rekreační objekt, hote... .

Jméno:

Hypoteční a.s.

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Nebankovní Leasing Automobilů na Auto - Ihned Ještě Dnes

Dobrý den, jmenuji se Vlasta Kašík a nabízím nebankovní leasing na automobily až do výše 600 000 Kč. Pro neznalé, jedná se v podstatě o klasickou nebankovní půjčku (leasing), kde nám ručíte automobilem. Ten ovšem můžete ... .

Jméno:

Vlasta Kašík

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Půjčka pro miminko, na výbavu, pro těhotnou ženu

Dobrý den, potřebovala bych rychle půjčit peníze okolo 30 000 Kč. Mám pár dní před porodem a brzy budu mladá maminka na mateřské dovolené. S penězi jsem vždy vycházela přesně. Sice mi nikdy skoro nic nezůstalo, ale nikdy... .

Jméno:

Radka Juřičková

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Kde Sehnat Peníze nebo kde vzít půjčku rychle, okamžitě a ihned

Nevíte kde sehnat peníze? Nebo půjčku? Ale to přeci není žádný problém přátelé. Jmenuji se Jiří Pavel a zabývám se tím, kde sehnat peníze nebo vzít půjčku. Pracuji pro tři nebankovní společnosti, takže se vždy můžu podív... .

Jméno:

Mgr. Jiří Pavel

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace