Půjčka ve zkušební době bez zástavy a poplatku ihned

Dobrý den, mám problém, který nevím jak řešit. Nastoupil jsem do nového zaměstnání, kde jsem prozatím ale jen ve zkušební době. Ale potřebuji se tam nějak dopravovat každý den a tak by se mi hodilo osobní auto, ale žádné nemám. Tak jsem to zkoušel na leasing nebo si požádat o peníze v bance. Ale nikde jsem neuspěl, protože pro ně jsem ještě pořád ve zkušební době a nesplňuji tak jejich podmínky. A všechno ještě zhoršuje to, že se teď budu stěhovat, takže auto budu potřebovat o to více. A nebudu se mít jak dostat do práce už vůbec. Prostě to musím vyřešit co nejdříve. Bydlím a i budu bydlet v podnájmu, takže nemám nemovitost k zástavě ani žádné jiné ručení. Na auto bych potřeboval cca 80000 Kč, ale aby to bylo bez zástavy nemovitosti. Se zástavou toho koupeného auta by to mohlo být. Protože jsem zkoušel už někde žádat, tak s poplatky si na mě nikdo nepřijde - přijmu pouze bez poplatku předem. A taky nevolám na 900, ani se tam nenechám nikým přesměrovat. Splácet bych mohl měsíčně z mé výplaty. Práci mám, doložit bych mohl, ale jen ve zkušební době. Úrok si stanovte jak vy uznáte za vhodné a já se přizpůsobím vašim podmínkám. Všechno ostatní mi navrhněte. Ale prosím rychle, protože se již brzy stěhuji a nebudu se mít jak dostat do zaměstnání. S pozdravem, Jaroslav Šubrt

Jméno žadatele:

Jaroslav Šubrt

Email žadatele:

sdh.jarda.subrt@seznam.cz

Telefon žadatele:

776427270

Požadovaná částka:

80000 Kč

Kraj - Bydliště

Liberecký kraj

Město - Bydliště

Liberec

Datum vložení inzerátu: 21.11.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka na rekonstrukci domu bez registru a poplatku

Po mém úraze následovala operace kolene a dlouhodobá neschopnost. Dcera mi vyřizovala platby a vyplácení PN bylo na účet Ge Money, tím došlo ke zpožděné platbě kreditní karty u K.B. Během rekonvalescence jsem to zjistil... .

Jméno:

Stanislava Lelková

Částka:

400000 Kč - 500000 Kč

Datum zveřejnění:

20.11.2013

Nemám peníze, kdo mi dá půjčku ihned v hotovosti

Bohužel mne byl neoprávněně v pátek zablokován účet a já jsem zůstal úplně bez hotovosti. nemám prostě peníze vůbec na nic. Nemám žádné peníze. A tak hledám, kdo mi dá půjčku v hotovosti a ihned. I když jsem se to snažil... .

Jméno:

Pavel Chmela

Částka:

8000 Kč

Datum zveřejnění:

18.11.2013

Půjčka na rodný list a na OP ihned bez registru a poplatku

Dobrý den, chtěl bych poprosit, jestli by se tu nenašel dobrý investor, který by mi půjčil 200000 Kč za rozumných podmínek. Mohl bych si to dovolit dát na OP a rodný list. Měl jsem v minulosti problémy se splácením, dali... .

Jméno:

Josef Valkoun

Částka:

200000 Kč

Datum zveřejnění:

18.11.2013

Pavelka Lipno - Půjčka poctivá nebo podvodník?

Dobrý den, poptávala jsem nebankovní půjčku, protože jsem v bankovním registru a Solusu. A na tuto nabídku se mi ozval nějaký pán Pavelka, který je z Lipna a nabídl mi peníze. S tím, že by ale chtěl poplatek předem. Chce... .

Jméno:

Ludmila Sošková

Částka:

neuvedeno

Datum zveřejnění:

14.11.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace