Nebankovní půjčky 50000 Kč - kdo půjčí bez poplatku?

Poptávám nabídky nebankovní půjčky 50000 Kč. Byť s přítelkyní pracujeme jako správci - domovníci. A to v penzionu je naše práce vedena jako brigáda. A nemůžeme doložit pracovní smlouvu. Proto jsme se rozhodli oslovit nebankovní sektor a respektujeme vyšší úroky. Nabídněte cokoliv, vybereme si poctivou nabídku a budeme akceptovat rozumné podmínky. Ale i za cenu vyššího úroku. Každopádně jsme bezproblémoví a vše si řádně a včas zaplatíme. Možno nás navštívit na penzionu a přesvědčit se. Splátka je reálná do 4 000 Kč měsíčně na dobu 12 měsíců. Oproti vašim zapůjčeným 50000 Kč. My pro Vás Vy pro nás. Poctivé nebankovní peníze - nic jiné. Najde se někdo, kdo půjčí bez poplatku? Jsme toho názoru, že nabídka je relevantní. Nabídněte - čekáme. Rodinu nemáme resp. děti. Dále, bankovní dluhy nemáme. Ale i tak musíme poptávat od nebankovních lidí. Peníze jsou předurčeny na dovybavení kanceláře - kamery aj. Majitel nám na tento nadstandard nedá. Proto musíme žádat právě tady a to soukromé osoby, investory, normální lidi...kohokoliv. Nemáme majetek a ani nemůžeme nabídnout žádnou zástavu či jiného ručitele. S pozdravem Lubomír Šťastný a Marie Pavlásková.

Jméno žadatele:

Lubomír Śťastný

Email žadatele:

futurumaurum@seznam.cz

Telefon žadatele:

720263297

Požadovaná částka:

50000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Znojmo

Datum vložení inzerátu: 31.3.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka 300000 Kč s doložením příjmu a zaměstnáním

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o rychlou pomoc ve výši 300000 Kč. Jsem Katka a je mi 29 let. Pracuji jako zdravotní sestra na dobu neurčitou, což můžu doložit i potvrzením. Klidně i s doložením příjmu. Můj plat měsí... .

Jméno:

Katka D.

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.3.2014

Nebankovní půjčka na insolvenci - bez poplatku a bez registru

Poptávám nebankovní půjčku na zaplacení insolvence a to sice tak, že to bude bez poplatku předem a bez registru. Jsem zaměstnán a mám měsíční plat, který je okolo 25 000 Kč. tedy dostatečný na případné splátky. Ale jsem ... .

Jméno:

Filip Štambera

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

25.3.2014

Půjčka na splacení dluhů bez ručení nemovitostí

Dostal jsem se momentální platební neschopnosti, kdy nezvládám platit každý týden splátky - resp. brzy již nebudu. Proto hledám půjčku na splácení dluhů, ale bez ručení nemovitostí. Mám několik dluhů. Mám zastavený dům k... .

Jméno:

Miroslav Marada

Částka:

250000 Kč

Datum zveřejnění:

23.3.2014

Rychlá požička pro Slováky (Slovenský občan s prechodným pobytom v ČR)

Dobrý den, volám sa Filip Klačko a som zo Slovenska. V ČR som už 5 mesiac a pracujem ako pracovník v bezpečnostnej firme. Mam zmluvu na dobu určitu a to na jeden rok. Moj mesiační príjem je cca 13000 tisíc. Som slobodný ... .

Jméno:

Filip Klačko

Částka:

4000 Kč

Datum zveřejnění:

18.3.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace