Půjčka na bydlení - Nový byt, stěhování, nájem a provize RK

Dobrý den, dostala jsem se do velice špatné finanční i životní situace. Kamarádi mi slíbili, že mi půjčí na nové bydlení. Což měla být provize pro RK (realitní kancelář), 2x vratná kauce nájmu a 1 nájem. Všechny peníze sháním, abych se mohla se svými dětmi nastěhovat do nového bytu. Dnes mi bohužel oznámili, že mi peníze na bydlení nemohou půjčit. Do 11.3 (za 7 dnů) se mám ze současného bytu vystěhovat a předat klíče. Prostě za necelý týden musím opustit mé současné bydliště. Vše jsem měla zajištěné. Již zítra mám uhradit provizi RK a mám se stěhovat do nového. Protože mi ovšem přátelé nemohou nakonec půjčit žádné finance, tak nemám na zaplacení. Proto hledám někoho, komu by nechybělo 35 000 Kč. Měsíčně bych mohla splácet 2 000 Kč. Splatnost si představuji na jeden a půl roku. Nejsem v dluzích a ani nechci vašimi prostředky splatit jiný úvěr. Peníze potřebuji jen čistě na bydlení. Protože již za týden nemám kde bydlet, tak na vyřešení a poskytnutí velmi spěchám. Prosím žádné poplatky předem ani 900. Budu poctivě platit a respektuji vaše podmínky. Jsem z Hradce Králové. V blízkém okolí se mohu dopravit za Vámi. Z uvedených důvodů hledám někoho, komu nebude 35 000 Kč chybět, mohla bych splácet po 2 000 Kč měsíčně. Mockrát Vám všem děkuji a snad se někdo najde, opravdu to spěchá. Veronika Hanušová

Jméno žadatele:

Hanušová Veronika

Email žadatele:

veronika.tadeas@seznam.cz

Telefon žadatele:

604505129

Požadovaná částka:

35 000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Hradec Králové

Datum vložení inzerátu: 4.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuji půjčku. Spěchá! Peníze 50 000 Kč Ihned

Dobrý den, potřebuji ještě dnes půjčku ve výši 50 000 Kč. Mám zájem o okamžité vyplacení na ruku v hotovosti, bez čekání na bankovní převody. Jsem zaměstnaná a mám se zaměstnavatelem podepsanou smlouvu na dobu neurčitou.... .

Jméno:

Kateřina

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Nebankovní půjčky na zástavu nemovitosti - S ručením domem nebo bytem

Nabízíme půjčky a úvěry, které jsou určeny všem klientům, kteří potřebují rychle hotovost a vlastní vhodnou nemovitost k zástavě. U nás je nutno ručit nemovitostí, která má minimálně 80% cenu, o jakou zde žádáte. Pokud n... .

Jméno:

Renáta Skočková

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Americká Nebankovní Hypotéka - Celá ČR, nejen Olomouc

Potřebujete peníze a banka Vám nechce půjčit, nevíte kudy kam, ale máte možnost ručit nemovitosti anebo družstevním bytem? Pak jste narazili na tu správnou nabídku. Můžeme vám zprostředkovat peníze až do maximální výše 1... .

Jméno:

Pavel Sokola

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.3.2013

Půjčka od soukromníka, od soukromé osoby ihned

Hledám soukromníka, soukromou osobu, soukromého investora nebo podnikatele, který by mi byl ochotný půjčit 30 000 Kč. Jsem mladá maminka, kterou za pár dnů čeká porod. Nyní jsem vedena na úřadu práce a pobírám dávky. To ... .

Jméno:

Radka Juřičková

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.3.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace