Chci půjčit bez ručení a potvrzení o příjmu ihned

Potřeboval bych nutně půjčit 300 000 Kč bez ručení nemovitostí a bez ručitele. Taky bez doložení. Jen pracovní smlouva a výplatní pásky. Už jsem žádal 7x o potvrzení na mzdovém. A už si připadám hrozně. A i oni. Šlo by to tak zařídit? Splátka okolo 4 500 Kč měsíčně. Peníze strašně moc potřebuji a vyzkoušel jsem snad už všechno na co jsem na internetu narazil. Ještě doufám v tuto poslední možnost, že by se mi podařilo dojednat půjčku s nějakým podnikatelem. Vím, že 300 000 Kč je mnoho peněz, zvlášť bez ručení a potvrzení o příjmu. Ale podepíšu vám všechno co budete chtít a budu respektovat váš úrok. Prosím moc, spěchá to. Už jsem ve velké nouzi. Už nemůžu dál čekat a jenom pořád dokola vyplňovat nějaké formuláře. Nabídněte mi někdo řešení a já vám začnu ihned splácet. A přeplatím. Děkuji moc za rychlost, Miky

Jméno žadatele:

Roman Miky

Email žadatele:

mikyro@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

300 000 Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Přerov

Datum vložení inzerátu: 19.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuji sloučit půjčky, jsem podnikatelka a banka mi nepůjčí

Mám hodně půjček, které je velice těžké v poslední době splácet a orientovat se v nich. A banka nám nepůjčí ani korunu. Začala jsem s manželem podnikat. A daří se nám, ale vše co vyděláme, tak to dáme na dluhy. Máme s ma... .

Jméno:

Iveta Dyntarová

Částka:

25000 Kč

Datum zveřejnění:

19.6.2013

Potřebuji půjčku na opravu auta, velmi spěchá

Potřebuji rychlou půjčku na opravu mého auta. Sice jde jen o pouhých 25 000 Kč, ale já si to nemohu dovolit. Nemám odkud brát peníze, žádné úspory nemám. taky nemám kreditní karty ani možnost jít do mínusu na účtu. proto... .

Jméno:

Petr Kolář

Částka:

25000 Kč

Datum zveřejnění:

19.6.2013

Půjčka na zaplacení kauce na nájem bytu

Potřebovala bych do 25.6. (úterý příští týden) sehnat částku 30 000 Kč. Peníze bych použila na zaplacení kauce na pronájem bytu. Mohu si dovolit jen bez registrů. Jelikož jsem tam zapsaná a proto i žádám zde. Hledám souk... .

Jméno:

Helena

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

19.6.2013

Půjčka na vybavení bytu, složité ručení nemovitostí

Dobrý den, chtěla bych jsi půjčit peníze na vybavení bytu. Táta nám nechal barák. V katastru je napsáno jako majitelé více vlastníků. Jedná se o mě, matku a mé dvě sestry. Je to rozdělené na třetiny. Je možné z získat pů... .

Jméno:

Tereza Přibilová

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

19.6.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace