Půjčka schválení online - Bez osobní schůzky, přes internet

Taky nechápete, proč se musíte s někým scházet? Když mu můžete všechny informace sdělit online z domova a on vás může posoudit a schválit? My také ne. A proto u nás je půjčka schválena online - bez dostavení se na osobní schůzku. Stačí nám odeslat internetovou žádost (najdete ji na odkazu na našich WWW stránkách). Po odeslání se dostane do fronty zpracování. V závislosti na tom, kolik jsme právě obdrželi žádostí ke schválení, může posouzení a kladné schválení trvat 10 minut až 45 minut. Ihned poté se vám bude věnovat jeden z našich operátorů. Zpětně na váš email odešle podmínky, za kterých by jsme vám byli ochotni půjčit. Tedy sdělí měsíční splátku, výši úroku, RPSN a počet splátek z toho vyplývajících. Kolik? Zaměstnancům nabízíme maximálně 200 000 Kč. Nezaměstnaným (na úřadu práce) až 150 000 Kč. Podnikatelům a OSVČ až 250 000 Kč. Důchodcům (i invalidním) a maminkám na MD až 150 000 Kč. Podmínky: musíte být občanem ČR, nesmí vám být více než 70 let a méně než 18 let. A to je vše - nevyžadujeme ručení, čistý bankovní registr ani poplatek předem. Jednoduše nám pošlete online žádost, my ji přes internet schválíme a sdělíme výsledek. Pokud se vám bude nabídka zdát dobrá, tak nám potvrdíte váš zájem. A buď si můžete nechat peníze poslat na bankovní účet nebo si přijít do jedné z našich kanceláří (Praha 4, Praha 9, Brno, Ostrava, Plzeň a Tábor). Máme velmi vysokou průchodnost, schválíme takřka úplně každého. Splátky si lze domluvit na 6 měsíců až 7 let a začínají již od 2599 Kč měsíčně. Solus není problém, bankovní registr není problém. RPSN již od 9,18%, průměrně 14,2%, nejvyšší 21,26%. Samozřejmostí je solidní jednání. Máte zájem o naše služby, o schválení online a peníze bez osobní schůzky? Pošlete nám vaši žádost přes naše WWW stránky. Jsme féroví, poctivý a vždy slušní. Žádné zálohy předem, žádné placené linky ani bianco směnky. Máme veliký zájem s vámi spolupracovat a půjčit vám peníze. Máte ten zájem i vy? Tak nám dejte vědět. Budeme moc vděčni za naše kontaktování. Za celý kolektiv, Karel Přeučil, pobočka Praha 9.

Jméno žadatele:

Karel Přeučil

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

912345593

Požadovaná částka:

250 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 9

Datum vložení inzerátu: 24.6.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka na zaplacení dluhů a vyplacení půjček - Okamžitě

Dobrý den, sháním dostatečné finance na zaplacení všech mých dluhů. Mám toho více a tak mám i dvě možné řešení. první možností, že bych si vzal jenom menší peníze na zaplacení dluhu (70 000 Kč). Pokud by to ale šlo, tak ... .

Jméno:

Šimon Novotný

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.6.2014

Nebankovní Konsolidace dluhů - od Soukromého investora/osoby

Dobrý den, díky nezaměstnanosti před lety jsem padl do takového úvěrového kolečka. A od té doby se v tom neustále motám a nedaří se mi to vyřešit. Splácím více věcí. A strašně by mi pomohlo se z něj dostat. Řešením je ne... .

Jméno:

Marek Janků

Částka:

240000 Kč

Datum zveřejnění:

22.6.2014

Půjčka bez zástavy a ručení [350 000 Kč] - Vyplacení ihned?

Dostal jsem se do finančních problémů a nikdo mi nechce pomoct. Na to abych to vyřešil bych potřeboval půjčit 350 000 Kč, bez zástav a bez ručení domem nebo bytem. Řešil jsem to už i s Partners, ale prý to nejde a nikdo ... .

Jméno:

Luboš Pitka

Částka:

350000 Kč

Datum zveřejnění:

22.6.2014

Půjčka na splacení půjček a vyplacení dluhů (až 800 000 Kč?)

Dobrý den, potřebovala bych asi 800000 Kč, které bych použila na vyplacení dluhů a splacení půjček. Stejně jako všichni ostatní bych se ráda dostala z dluhové pasti, do které jsem se ne vlastní vinou dostala. A od té dob... .

Jméno:

Dana Hladíková

Částka:

800000 Kč

Datum zveřejnění:

28.5.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace