Finská půjčka bez poplatku, peníze ihned!

Kontaktní informace smazány. Prosím, vyberte si níže jinou nabídku z inzerce půjček. Dobrý den, působím jako zprostředkovatel který Vám může zajistit požadovaný finanční obnos. Nabízím Vám produkt, který je znám pod názvem Finská půjčka. Co to konkrétně znamená? Zajistím Vám financování Vašich osobních potře od minimální hranice 2000 Kč až do maximální 25000 Kč. Co je k tomu potřeba? Takřka nic. Pouze vezměte Váš telefon a napište nám na naše číslo SMS zprávu. Ta musí být v následujícím tvaru: vaše jméno, adresa trvalého bydliště, rodné číslo a výše požadovaného úvěru. My ji během 15 minut zpracujeme a zatelefonujeme Vám. Nebojte se, náklady za telefon jdou na nás. Vy nic neplatíte. Nepožadujeme, aby jste nás kontaktovali nijak jinak, než SMS zprávou. Případně zcela bezplatně přes internet. Ihned po schválení tedy proběhne ještě telefonická kontrola Vašeho požadavku a Vaše osobní schválení, že máte o nás produkt zájem. Okamžitě Vám odesíláme složenku, kterou si můžete nechat proplatit na poště. Přesně takto funguje finská půjčka bez poplatků. Nikdy nemám neposíláte peníze před vyplacení úvěru a nikdy na své náklady nic nezařizujete. vše jde jen a pouze na nás. Ihned, jakmile dostanete složenku, tak si ji stačí nechat proplatit na poště (zde je třeba předložit Váš občanský průkaz). Žádná jiná kontrola zde není. A tak jednoduše můžete mít 2000 Kč až 25000 Kč ihned v hotovosti. Zaujala Vás finská půjčka? Ještě spokojenější budete s podmínkami. Nikdy nevyžadujeme proplácení poplatků předem ani telefonování na 900. Stejně tak nás nezajímá zástava. Nemusíte nám ručit a ani nám nemusíte dokládat výplatní pásky, potvrzení o zaměstnání či příjmu. V tom je naše největší výhoda. nenahlížíme do registrů - nezajímá nás ani ten bankovní, ani ten nebankovní. Máte exekuce? U takto malých částek to pro nás nemá význam ověřovat. Takže ani nevyžadujeme, aby byli klienti v tomto ohledu "čistí". Peníze nemusíte vrátit najednou, ale lze si domluvit i splátkový kalendář (zatelefonujeme Vám do 15 minut). Například budete mít zájem o celých 25000 Kč - v tom případě můžete splácet již od 1250 Kč měsíčně. Finská půjčka bez poplatků zkrátka řeší všechny nenadále situace. A peníze máte ihned - v hotovosti. A na vše, co aktuálně potřebujete uhradit. Neváhejte a sjednejte si ji ještě dnes. A zítra již můžete mít v rukou hotovost - vyplacenou na poště oproti naší složence. Velmi se těšíme na spolupráci.

Jméno žadatele:

smazáno

Email žadatele:

smazáno

Telefon žadatele:

smazáno

Požadovaná částka:

25 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 9

Datum vložení inzerátu: 3.5.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na vyplacení menších půjček - Splácet jen jednu

Poptávám půjčku na vyplacení menších půjček, zhruba ve výši 140 000 Kč. A z části jako konsolidační úvěr na vyplacení nízké exekuce. Tam se jedná o zhruba 15 000 Kč - kdy 4500 Kč je již uhrazeno. A zčásti na rozvoj podni... .

Jméno:

Dominik Mašek

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.4.2014

Rychlé půjčky pro každého, půjčíme všem ihned (bez poplatků)

Naše společnost nabízí rychlé půjčky pro každého, kdo o ně projeví zájem. Půjčíme naprosto všem až 120 000 Kč bez poplatků a bez volání na placené linky. Nezajímají nás Vaše exekuční příkazy, nedělají nám starosti Vaše d... .

Jméno:

Klára Spálená

Částka:

1 200 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.4.2014

Půjčka 60000 Kč ihned - kdo mi půjčí? Potřebuji rychle bez poplatku!

Dobrý den, potřebuji nutně a rychle půjčit 60 000 Kč. Kdo mi prosím půjčí? Od dnešního dne jsem dostal pracovní smlouvu, takže práci mám. A bude možné ji doložit příslušným potvrzením. Zkoušel jsem snad všechno a nikdo m... .

Jméno:

Ondra R.

Částka:

60000 Kč

Datum zveřejnění:

23.4.2014

Nejvýhodnější spojení půjček, úvěrů, hypoték, dluhů - Výhodně

Dobrý den, potřebuji najít nejvýhodnější spojení mých závazků. Může jít o spojení půjček, dluhů, hypoték apod. Jako spousta lidí jsem se dostala do situace, která mi nedá spát. Bohužel vlastní hloupostí a za chyby se pla... .

Jméno:

Dragana

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

15.4.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace