Zprostředkovatel soukromých nebankovních půjček - Kontakt

Již více než 8 let se pohybuji v nebankovním sektoru. Jsem zprostředkovatelem soukromých nebankovních půjček. Za dobu mé praxe jsem získala kontakty i na méně známé společnosti, mnoho zkušeností a i přístup k balíčkům, které nejsou veřejně nabízeny. Díky tomu jako zprostředkovatel mohu nabídnout mnohem větší výběr produktů a řešení, než jaký je dostupný na internetu. Na základě Vaší bonity jsem schopna dohledat a říci, která společnost je Vás schopna schválit a u které lze dosáhnout i na nejvyšší sumu. Díky tomu mí klienti vždy najdou přijatelné řešení, které ustálí jejich finanční situaci či vyřeší jejich finanční potíže. Takové řešení, ke kterému by sami neměli pravděpodobně přístup. Jsem schopna poradit celkem ve 3 kategoriích:

  • malé půjčky do 10 000 Kč - zpravidla bývá nejvýhodnějším řešením jedna z nebankovních půjček. I za cenu vyššího úroku - jelikož jsou vypláceny okamžitě do 30 minut a tento parametr bývá pro klienty důležitější než ušetřit pár stokorun na úrocích. Rovněž jsem schopna zařídit i bankovní produkty.
  • střední půjčky do 100 000 Kč - zde mám přístup ke kombinaci bankovních i nebankovních produktů. Jako zprostředkovatel soukromých půjček jsem schopna ihned vytipovat společnosti, u kterých projde klient schválením. Klienta mohu zastupovat od samotného počátku (vytipování) až po vyplacení peněz na jeho bankovní účet.
  • vysoké půjčky nad 100 000 Kč - v případě dobré bonity mohu zprostředkovat až 800 000 Kč bez zástavy nemovitosti od bankovní společnosti. V případě špatné bonity (zápis v registru, bez zaměstnání) je zde možnost nebankovních půjček bez zástavy do 200 000 Kč. A případně kombinaci bankovních a nebankovních se zástavou (=hypotéky).
Na všechny klienty má 3 základní podmínky. Pokud je nesplňuje, tak mu bohužel nejsem schopna zprostředkovat žádnou soukromou nabídku nebankovní půjčky.
  • klient musí být občanem České republiky
  • klient nesmí mít žádné exekuce
  • klient nesmí být v insolvenci ani insolvenčním rejstříku
Splňujete-li tyto 3 podmínky, tak jsem Vám schopna s 99% jistotou zajistit peníze. Může se stát, že mnou nalezené řešení nebude v dostatečné výši. Například klient požaduje 100 000 Kč, ale jsem schopna zprostředkovat jen 30 000 Kč. Ovšem i tak jsem schopna vyřešit klientovu situaci. Danými 30 000 Kč vyplatíme nejproblematičtější dluhy, čímž se zvýší klientova bonita. A následně dosáhne i na zbývajících 70 000 Kč. Což samozřejmě požaduje praxi a zkušenosti, které jako zkušený zprostředkovatel mám. Jsem tak schopna pomoci i v neřešitelných situacích, kdy klienti nemohou dosáhnout na plnou požadovanou částku. A nevidí nikde řešení. Řešení zde ovšem vždy je. Pouze vyžaduje zkušenosti a kontakty. Klienti za zprostředkování neplatí, jsem placena formou provize od daných společností. Provize se nijak neprojeví na výši klientově úrokové sazbě ani poplatcích. Solidní a rychlé jednání je samozřejmostí. Stoprocentní diskrétnost. Děkuji, ing. Lucie Broučková, Praha 4.

Jméno žadatele:

Lucie Broučková

Email žadatele:

lucie.brouckova@precerpano.cz

Telefon žadatele:

+420776525510

Požadovaná částka:

250 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 4

Datum vložení inzerátu: 17.2.2017

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka (250000 Kč) na vyplacení úvěru bance - Ihned, spěchá!

Hledám touto cestou půjčku ve výši 250000 Kč, kterou bych vynaložil na vyplacení úvěru bance. Poptávám nejlépe soukromou osobu (investora, podnikatele atd.) na poskytnuti částky 250 tisíc za poctivých podmínek. Tj. ne pl... .

Jméno:

David P.

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

17.2.2017

Půjčka pro brigádníky, 10 až 20 000 Kč bez příjmu a registru

Poptávám nabídky půjček pro brigádníky, kteří nemohou doložit svůj příjem ze zaměstnání. Potřebuji 10 000 Kč až 20 000 Kč. Ale nejsem si jistá, jestli mi v této inzerci půjček pomůžete. Bohužel moje situace je taková, že... .

Jméno:

Marta Nová

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

11.1.2017

Konsolidace malých půjček 50 000 Kč s malou splátkou

Dobrý den. Dostal jsem se na chvíli do obtížných situací, které jsem musel vyřešit menšími půjčkami, vcelku jde o 20000 Kč. Vzhledem k tomu, že tyto dluhy začínají být po splatnosti a banky se mi neozvaly na uvedené kont... .

Jméno:

P. B.

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

22.12.2016

Kdo půjčí OSVČ na Konsolidaci nebo snížení splátek

Hledám někoho, kdo půjčí i pro OSVČ peníze. Situace se má tak, že jsem měla více než čtvrt roku problémy s příjmem, kdy jsem více prodělávala než vydělávala. Tím jsem se dostala do finančního skluzu a momentálně by jsem ... .

Jméno:

Pavlína Vladyková

Částka:

800000 Kč

Datum zveřejnění:

29.11.2016

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace