Žádost o 40 000 Kč ještě dnes, kdo mi půjčí ještě dnes

Na internetu jsem dnes našla na tuto možnost žádosti ohledně zprostředkování úvěrů aj. Zaujal mě přístup a přehled v dané oblasti. Potřebuji ještě dnes půjčit 40 000 Kč (minimálně). Bohužel i já bych Vás chtěla poprosit, zda by zde nebyla možnost zkusit pomoci i mě. I přesto že vím, že to asi nebude jednoduché. Potřebuji, pokud možno, co v nejkratší možné době, protože už včera bylo pozdě, půjčit 40.000 Kč. Konkrétně potřebuji získat celkovou částku 130 000 Kč. Ale to je momentálně nereálné a to z následujících důvodů. Ač mám pravidelný měsíční příjem cca 20-23.000 Kč (měsíční výdaje 6.300 Kč), plus 5.000 alimenty. Bohužel nemám jak příjem doložit a to ještě celé dva měsíce, poté mi vznikne již oficiálně HPP. Nerada bych svého současného zaměstnavatele přivedla do problémů a tím ohrozila i své oficiální přihlášení. V té době by jsem také chtěla začít řešit úvěr na zbylou částku. Ručit bohužel také nemám čím. Nejsem a nikdy jsem nebyla v exekuci, insolvenci a nikdy jsem hlavně nebyla v této situaci. Nechci Vás a vlastně ani sebe momentálně zdržovat, nejspíš ne moc podstatnými detaily jak a proč, protože mě teď opravdu tlačí čas. Ale nejedná se o potřebu případnou půjčkou, splatit jiné půjčky. Dluh vznikl postupně u soukromé osoby, bez mého vědomí či zavinění, ale jiné řešení, pokud nechci sebe a svou dceru dostat do ještě víc nepříjemnější situace, než dnes zaplatit opravdu není. Opravdu by bylo moc důležité, pokud by jsem peníze mohla dostat ještě dnes. Úroková sazba a přeplatek, s tím samozřejmě počítám a budu respektovat. Ale nechtějte prosím peníze předem (resp. poplatky předem za vyřízení apod.). Jaký bude úrok % mi nabídněte. Nebo pokud alespoň někdo máte kontakt na nějakého poskytovatele, prosím o jeho sdělení. Nebo alespoň nějakou radu, kam se obrátit, koho žádat. Budu moc ráda za cokoliv, za jakoukoliv odpověď na tuto poptávku. Předem děkuji za jakoukoliv odpověď a přeji Vám hezký den. S pozdravem Kateřina Šímová.

Jméno žadatele:

Kateřina Šímová

Email žadatele:

katasimova@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

40 000

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 1

Datum vložení inzerátu: 2.12.2019

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nutně potřebuji půjčku od lichváře na směnku 100 000 Kč ještě dnes v hotovosti

Hledám lichváře, který by mi půjčí 100 000 Kč na směnku. Potřebuji ale peníze ještě dnes a v hotovosti na ruku. Klidně to může být na směnku či jak budete chtít vy. Stanovte si úrok, řekněte si o celkové přeplacení, na t... .

Jméno:

Žaneta Davidíková

Částka:

100 000

Datum zveřejnění:

26.11.2019

Kdo půjčí peníze na směnku bez podvodu, 40 000 Kč -> 70 000 Kč

Chtěl bych požádat o poskytnutí rychlé půjčky na směnku. Částka, o které by se mělo jednat je mezi 40 – 70 tis. Kč. Exekuci nemám, v minulosti z mladistvé nerozvážnosti, mi bylo strháváno z platu. Ale zde je vše v pořádk... .

Jméno:

Ondřej Kříž

Částka:

70000

Datum zveřejnění:

25.11.2019

Konsolidace půjček 200 000 Kč od soukromníka (najde se někdo ihned)

Co Poptávám? Konsolidaci 200 000 Kč. Od koho? Od soukromníka. Na co? Na splacení mých půjček a jiných závazků. Konkrétní inzerát: Prosím Vás potřebovala bych konsolidaci na 200.000 Kč. Jsem bezdětná a svobodná. Nemám za ... .

Jméno:

Michaela Vincenci

Částka:

200000

Datum zveřejnění:

22.11.2019

Půjčka při druhotné platební neschopnosti, podnikatel na zboží a náklady

Dobrý den, jsem podnikatel, který je ve druhotné platební neschopnosti. A touto cestou hledám někoho, kdo by mi mohl půjčit 160 000 Kč. V důsledku neplacení mých odběratelů (druhotná platební neschopnost) jsem byl nucen ... .

Jméno:

Ivo Hanuška

Částka:

160 000 Kč

Datum zveřejnění:

12.5.2017

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace