Dostupná půjčka pro každého bez poplatků

Poctivá půjčka bez podvodů a poplatků předem a volání na placené linky 900.. Nemusíte se už doprošovat v Bankách kde je velká lustrace klienta. Zde vás nikdo neodmítne a neokrade žádné poplatky dopředu za zřízení půjčky. Půjčujeme i na nepatrný záznam v registrů. Každý případ posuzujeme individuálně s klientem, vždy je řešení klientovi vyhovět. Půjčka se poskytuje od 22 let. Vadí jen rozjetá exekuce. Půjčujeme od 5 000,-kč do 150.000,-kč na cokoliv hned. Půjčujeme na splátky : od 12 měsíců do 48 měsíců stačí si vybrat je to na vás. Stačí s pohodlí domova poslat SMS a napsat RČ a Jméno my vás kontaktujeme. Schválení je do 20 minut od vašeho požádání, smlouvu podepisujete až po schválení a třeba i s pohodlí vašeho domova. Po řádném splácení 3 splátek máte možnost další půjčky s nižším úrokem. A při nemoci a ztrátě zaměstnání odklad splátek až na 5 měsíců bez poplatků. Půjčujeme : A dokládáte kopie : Zaměstnaným do 150 tisíc – OP a výpis s účtu hlavičku a potvrzení o příjmu Důchodcům – OP a výměr důchodu a výpis s účtu hlavičku Ženám na MD – OP a výměr mateřské a výpis s účtu hlavičku OSVČ do 3O tisíc – OP a ŽL a výpis s účtu hlavičku Vyřizujeme s Prahy pro celou Českou Republiku Kontaktujte nás rádi vám odpovíme od 8 - 18 hodin Po – Ne Tel : 774 588 455 , 723 396 248 Email : pujckanebankovni@email.cz

Jméno žadatele:

Martina Mašlíková

Email žadatele:

pujckanebankovni@email.cz

Telefon žadatele:

774588455

Požadovaná částka:

150 000,- kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Chomutov

Datum vložení inzerátu: 8.1.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

VŠECHNY NEJŽÁDANĚJŠÍ půjčky na jednom místě

Nyní máte jedinečnou možnost získat velice rychle finanční obnos, který potřebujete ať už na splacení dluhů, nebo na nákup věcí, které chcete nebo potřebujete. Nabízíme různé varianty půjček od těch nejnižších 1000 Kč až... .

Jméno:

Rychlé půjčky

Částka:

Datum zveřejnění:

7.1.2013

NEBANKOVNÍ PŮJČKY A ÚVĚRY NA ZÁSTAVU NEMOVITOSTI

Nabízíme rychlé řešení finančních problémů klientům nejen v exekuci nebo jiné svízelné situaci. Půjčky a úvěry jsou určeny všem klientům, kteří potřebují rychle hotovost, zaplatit své závazky, zkonsolidovat současné nev... .

Jméno:

Renáta skočková

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

7.1.2013

Půjčky bez nutnosti zástavy nemovitosti – investice – oddlužení – spoření

Nabízíme půjčky bez nutnosti zástavy nemovitosti do výše 1.500.000,-Kč. Rychle půjčky do 5.000,-Kč po dobu 15-ti dnů s možnosti prodloužení. Výhodné spoření – už za 24 měsíců můžete naspořit až 800.000,-Kč s měsíční splá... .

Jméno:

Vlastimil Kudela LOCK-UP

Částka:

200000000Kč

Datum zveřejnění:

7.1.2013

U nás máte jistotu , že půjčku dostanete rychle , vyplácíme i exekuce.

U NÁS MÁTE JISTOTU POCTIVÉHO PŮJČENÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ NA COKOLIV BUDETE POTŘEBOVAT. Žádné poplatky u nás neplatíte , máme poctivé podmínky , dobrý roční úrok , předčasné splacení půjčky kdykoliv zdarma , nevadí nám ... .

Jméno:

Poctivé půjčky

Částka:

01 Kč

Datum zveřejnění:

7.1.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace