Půjčka na úhradu dluhu nemocnici za pobyt 30 000 Kč

Ocitla jsem se v šílené situaci, o které jsem dříve maximálně slyšela v televizi! Před 4 roky jsem byla hospitalizovaná v nemocnici. Vše proběhlo naštěstí úspěšně. Ale špatně jsme zkontrolovali úhradu poplatků. Po celé ty 4 roky tam byl nedoplatek ve výši 1 600 Kč. Nyní se nám tato částka vyšplhala na neuvěřitelných 30 000,- Kč. A tyto peníze nemám, protože jsem nepočítala s tím, že bych měla mít tak vysoké výdaje. Proto hledám půjčku nebo úvěr na pobyt v nemocnici. Je mi 45 let, jsem vdaná, mám 2 děti. Děti jsou již dospělé a samostatně žijící - takže za ně nic neplatím. Jsem zaměstnaná, můj měsíční plat je cca 15.000,- Kč, jsem v registru a splácím 2.000,- Kč měsíčně. Proto mi žádná banka peníze nepůjčí. Byla bych schopna splácet 1.500,- Kč měsíčně. Nemohu ručit majetkem. Pokud je mi někdo ze soukromých osob ochotný půjčit své peníze, kontaktujte mě prosím co nejdříve na mobilním telefonu 731103387. Případně lenaskoupa@seznam.cz. Budu moc ráda, pokud si o konkrétních podmínkách budeme moci spolu popovídat a domluvit se. Férový přístup. Děkuji, Lenka Skoupá

Jméno žadatele:

Lenka Skoupá

Email žadatele:

lenaskoupa@seznam.cz

Telefon žadatele:

731103387

Požadovaná částka:

30000 Kč

Kraj - Bydliště

Pardubický kraj

Město - Bydliště

Svitavy

Datum vložení inzerátu: 7.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Konsolidace nebankovních půjček - sloučení do jednoho

Dobrý, mám zájem o konsolidaci několika mých nebankovních půjček. Něco už mám splacené, takže podle toho jak jsem počítala, tak mi chybí k doplacení 50 000 Kč. Žádám o jednorázovou půjčku v této výši. Splátky poté každý ... .

Jméno:

Andrea Dvořáková

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

7.3.2013

Sloučení dluhů, půjčka ihned, ještě dnes bez registru

Zdravím, mám celkové dluhy ve výši 30 000 Kč. A u každého platím strašně vysoké úroky + mám nastavené dost vysoké splátky. Proto hledám někoho, kdo by mi dal půjčku a já bych se mohl vyplatit a všechny dluhy sloučit do j... .

Jméno:

Petr Kříž

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

7.3.2013

Sloučení půjček ihned bez registru - Výmaz z rejstříku

Dobrý den, jsem z Moravskoslezského kraje, Frýdek-Místek. Jmenuji se Marie Lorenčuková a mám zájem o sloučení všech mých půjček. Chci vás poprosit o nějakou nebankovní půjčku, do které bych dala všechny mé dluhy. všechno... .

Jméno:

Marie Lorenčuková

Částka:

40 000 Kč

Datum zveřejnění:

7.3.2013

Potřebuji Půjčit 5 000 Kč před výplatou ihned

Hledám někoho, kdo mi je ochotný okamžitě půjčit peníze. Jde o 5 000 Kč. Rozhodující je rychlost! Peníze z minulé výplaty jsem utratil za nutné a nečekané věci a nyní mi nezbylo na konec měsíce. Peníze na jídlo, bydlení ... .

Jméno:

Petr Dučák

Částka:

5 000 Kč

Datum zveřejnění:

6.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace