Půjčka bez podvodu na směnku 150 000 Kč - 200 000 Kč

Prosím soukromého investora o půjčku 150 000 Kč - 200 000 Kč. Hlavně ale bez podvodu. Nejlíp na směnku nebo notářský zápis. Žádné podvody - bez poplatků předem (pouze při vyplacení), volání na drahé linky, uzavírání smluv o pojištění a různé placené zprostředkování. Mám zájem jen o seriózní a poctivé nabídky. Veškeré úroky akceptuji, všechno vám poctivě zaplatím. Jsem svobodná, bez dětí, trvalé bydliště u rodičů. Díky tomu mám menší měsíční výdaje. Mám příjem, který ale nemohu doložit, měsíčně cca 14 000 Kč. Ale mám záznamy v registrech - ručila jsem kamarádce :-(, která měla problémy se splácením a tak se to přeneslo i na mě. Peníze potřebuji právě na vyplacení dluhů, které mi zůstaly po ručení. Já sama jsem neměla potřebu si nikdy půjčovat, ale kamarádka mě do toho vtáhla. Ručit mohu případně majetkem, ale ne se zápisem do katastru nemovitostí. Protože něco mám. Ale pouze v okolí Tábora, nejlíp až domů, nemůžu se nikam moc přemisťovat. Tyto dluhy musejí být vyplaceny co nejdříve, proto prosím o kontaktování do konce týdne. Nemám ručitele a nemůžu vám doložit můj příjem. Záleží mi na poctivosti a na tom, aby to bylo bez podvodu! Děkuji za seriozní nabídky, které mi můžete zaslat na email hanina3@centrum.cz. Obratem se vám ozvu. SPĚCHÁ - peníze musím mít co nejdřív, upřednostněte prosím moji žádost. Tábor.

Jméno žadatele:

neuvedeno

Email žadatele:

hanina3@centrum.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

150 000 Kč - 200 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihočeský kraj

Město - Bydliště

Tábor

Datum vložení inzerátu: 14.11.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na MD na zaplacení dluhů a exekuce bez poplatku ihned

Dobrý den, potřebujeme půjčit na zaplacení našich dluhů. Měli jsme nějaké půjčky, ale nebyly jsme je všechny schopni splácet, protože toho bylo víc a dohromady ty splátky byly vysoko přes 5000 Kč. Jsem na mateřské dovole... .

Jméno:

Řeřichová Lucie

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

13.11.2013

Půjčka v pracovní neschopnosti na placení splátek

Dobrý den, dostala jsem se do situace kdy nemám na splátky. Protože se mi stal úraz a jsem na pracovní neschopnosti se zlomeninou lokte. Půjčka 100000 Kč by mě zachránila, jak se vrátím pracovat, tak už vše bude dobré. P... .

Jméno:

Gabriela Kvasničková

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.11.2013

Rychlá nebankovní půjčka na léčbu bez registru a poplatku

Zdravím vás, sháním nutně půjčku na léčbu pro syna. Tato léčba bude stát 8000 Kč, ale nemám na to našetřené peníze a můj příjem mi na zaplacení nestačí. Spěchá to strašně moc, prosím pomozte. Děkuji vám, moje telefonní č... .

Jméno:

Petra Klimešová

Částka:

8000 Kč

Datum zveřejnění:

29.10.2013

Půjčka 1500000 Kč na sloučení a splacení půjček a dluhů

Různými půjčkami a kartami jsme se dostali do finanční tísně. Banky nám na konsolidaci nechtějí větší částku půjčit, proto prosíme, jestli by se nenašel někdo, kdo by půjčil 1 500 000 Kč. Byli bychom ochotni přeplatit i ... .

Jméno:

Ferdinand Weiss

Částka:

1500000 Kč

Datum zveřejnění:

7.11.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace